Viorica Dăncilă şi-a modificat numele pe Facebook. Ce adăugire a făcut preşedintele PSD

Viorica Dăncilă, prezidenţiabilul PSD, şi-a completat azi numele pe Facebook, adăugând şi prenumele de "Vasilica", în contextul în care contracandidatul ei, Klaus Iohannis, foloseşte în mod ironic acest prenume.

3003 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă şi-a modificat numele pe Facebook. Ce adăugire a făcut preşedintele PSD

Viorica Dăncilă şi-a modificat numele pe Facebook. Ce adăugire a făcut preşedintele PSD

Atât Klaus Iohannis, cât şi lideri ai PNL, dar şi internauţii, au folosit în mod repetat, în mod ironic, prenumele liderului PSD, "Vasilica", încă de la momentul în care aceasta a fost numită premier.

În repetate rânduri, inclusiv în ultima intervenţie de la Anttena 3, Viorica Dăncilă a spus că este mândră de numele ei, care este unul de origini româneşti.

Mai mult, luni, pe contul de Facebook al acesteia, numele a fost completat şi acum pagina apare: Viorica Vasilica Dăncilă.

În ultima postare, sub numele de Viorica Vasilica Dăncilă, prezidenţiabilul PSD face referire la broşa pe care o poartă de la începutul campaniei electorale.

"Despre “Inima românească” Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca şi mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia şi copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: “Să nu ne uitaţi, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitaţi şi să vă bateţi pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim şi cu care ne creştem copiii. Să aduceţi oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!” Şi i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toţi cei uniţi de credinţă, de tradiţiile noastre autentice, de speranţa într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toţi cei ce simt româneşte şi cei care cred în viitorul nostru mai bun. Voi lupta pentru a câştiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia şi e casa noastră şi că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă şi ne ţine împreună!", scrie prezidenţiabilul PSD .

Taguri:
dancila,
vasilica,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici