Viorica Dăncilă, „vot de încredere” şi în PSD, după ce a pierdut guvernarea

Premierul Viorica Dăncilă va avea o şedinţă cu echipele de campanie ale PSD din teritoriu, vineri, la ora 15.00, în Parlament, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor, şedinţa cu stafurile de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului anunţat de Viorica Dăncilă.

3059 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, „vot de încredere” şi în PSD, după ce a pierdut guvernarea

Viorica Dăncilă, „vot de încredere” şi în PSD, după ce a pierdut guvernarea

Potrivit unor surse din PSD, premierul Viorica Dăncilă urmează să aibă, vineri, la ora 15.00, în Parlament, o şedinţă cu stafurile de campanie din teritoriu ale PSD.

Preşedintele PSD Viorica Dăcnilă a anunţat că vineri va avea loc un CEx, înainte de a merge la consultările de la Cotroceni.

Şedinţa cu echipele de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului, unde vor fi prezenţi în jur de şase reprezentanţi din fiecare judeţ, au mai relatat sursele.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate, a anunţat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Partidul Social Democrat au fost convocaţi al consultări la ora 14.30.

Taguri:
şedinţă,
campanie,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici