Vlad Popa despre monitorizarea SRI: Toată această poveste e cusută cu aţă albă

Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că apariţia numelui său într-o notă a generalului de brigadă Vasile Stanciu, fost şef al Grupului de Evidenţă al SRI, „este o poveste cusută cu aţă albă” şi a catalogat-o drept „o scorneală şi o intoxicare”.

3 afișări
Imaginea articolului Vlad Popa despre monitorizarea SRI: Toată această poveste e cusută cu aţă albă

Vlad Popa despre monitorizarea SRI: Toată această poveste e cusută cu aţă albă

Fostul şef al Grupului de Evidenţă al SRI Vasile Stanciu a semnat alte nouă note similare celor prezentate de Ciuvică, despre comentarii, afirmaţii, intenţii ale lui Teodor Meleşcanu, Petre Roman, Codruţ Şereş, grupului de la Cluj şi chiar ale premierului şi ministrului Justiţiei, adnotate cu "Inf. Preşedinte". Una dintre note se referă la “intenţia senatorului Vlad Popa de a face publice unele finanţări primite de Alianţa DA”, cu adnotarea “Inf. Preşedinte, IACSE (Inspectoratul pentru Apărarea Constituţiei şi Securitate Economică, din cadrul SRI – n.r.)”, nedatată.

„Toată această poveste este cusută cu aţă albă şi spun asta pentru că eu nu am avut nicio legătură, în cadrul Alianţei, cu donaţiile sau alte lucruri legate de finanţare”, a declarat Nicolae Vlad Popa, referindu-se la nota semnată de Vasile Stanciu.

„Cred că este vorba despre un fitil, pentru că eu nu ştiu cine a făcut donaţii în Alianţă, ştiu doar despre donaţiile pe care le-am făcut eu. Din punctul acesta de vedere, consider că este o scorneală, care nu are nimic de-a face cu realitatea”, a spus senatorul PLD.

Acesta a ţinut să precizeze că singurele declaraţii pe care le-a făcut „au fost despre modul în care îşi procură banii preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, dar este vorba despre bani personali, nu despre donaţii”.

Nicolae Vlad Popa a mai spus că nu are nicio problemă cu faptul că a fost monitorizat, atâta vreme cât este vorba despre „monitorizare şi nu despre o intoxicare”.

„Eu nu am nici un fel de jenă, am principiile mele de la care nu derapez. Pot să mă monitorizeze cât vor”, a mai afirmat Nicolae Vlad Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici