Vlădescu: O remaniere nu ar avea nicio utilitate, cu excepţia de a "oferi sânge cuiva"

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a afirmat joi că premierul Emil Boc nu a discutat despre posibilitatea remanierii unor miniştri, iar în acest moment o astfel de variantă nu ar avea nicio utilitate, cu excepţia de a "oferi sânge cuiva".

14 afișări
Imaginea articolului Vlădescu: O remaniere nu ar avea nicio utilitate, cu excepţia de a "oferi sânge cuiva"

Vlădescu: O remaniere nu ar avea nicio utilitate, cu excepţia de a "oferi sânge cuiva" (Imagine: Ravan Chirita/Mediafax Foto)

"Primul ministru nu a abordat această temă şi, repet, în acest moment o remaniere nu ar avea nicio utilitate, cu excepţia să oferim sânge cuiva", a spus Vlădescu, la Antena 3.

El a explicat că nu participă la decizia politică, iar premierul va decide dacă va face o remaniere sau nu.

Ministrul Finanţelor a mai spus că nu s-a discutat de comasări de ministere, ci de eficientizarea ministerelor şi o mai bună structură a lor.

În presă au fost vehiculate în ultimele zile mai multe variante de remaniere, pe lista celor care ar urma să fie înlocuiţi figurând ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, ministrul Muncii, Mihai Şeitan, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici