Vladimir Putin, între izolare şi teoria conspiraţiei. Kremlinul spune că va conduce Rusia de acasă, ruşii cred că ar putea fi bolnav

  • Vladimir Putin a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19. Este vorba despre directorul unui spital vizitat de preşedintele rus
  • Putin este testat periodic pentru COVID-19, scrie presa rusă
  • El va lucra o perioadă de la distanţă, susţine Kremlinul
3887 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, între izolare şi teoria conspiraţiei. Kremlinul spune că va conduce Rusia de acasă, ruşii cred că ar putea fi bolnav

Izolat la domiciliu. Kremlinul anunţă că Vladimir Putin va conduce de acasă Rusia în următoarea perioadă

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, va conduce ţara din sufragerie. El va lucra de la distanţă, scrie Moscow Times. Motivul este legat de faptul că Putin a intrat fără să ştie în contact cu un bolnav de coronavirus. Este vorba despre directorul spitalului Kommurnaka, Denis Protsenko.
 
Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că "preşedintele preferă să lucreze de la distantă în această perioadă, ca măsură de precauţie".
 
Putin stă la reşedinţa prezidenţială din Novo-Ogaryovo, de lângă Moscova, şi ţine şedinţele prin videoconferinţă.
 
Rusia a declarat până acum 2.777 cazuri de coronavirus şi 24 decese.

TEORIA CONSPIRAŢIEI: PUTIN NU A FOST VĂZUT DE PE 24 MARTIE

Ilya Shepelin, un jurnalist rus al Dozhd, cunocută şi ca TV Rain, a speculat pe Facebook pe seama faptului că Vladimir Putin nu a mai apărut în public de câteva zile.
 
La fel a afirmat şi autorul Ivan Davydov, care a notat că "preşedintele a dispărut".
 
Teoriile au fost alimentate şi de faptul că televiziunea rusă de stat a folosit imagini mai vechi pentru a ilustra ştirile despre Vladimir Putin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici