Voicu: Remanierea e binevenită, dar să vizeze întreg Guvernul

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, referitor la declaraţiile liderului PDL Ioan Oltean, că remanierea este binevenită, dar cu condiţia ca aceasta să vizeze întreg Guvernul în frunte cu premierul Boc.

22 afișări
Imaginea articolului Voicu: Remanierea e binevenită, dar să vizeze întreg Guvernul

Voicu: Remanierea e binevenită, dar să vizeze întreg Guvernul (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează declaraţia lui Oltean, care a anunţat o remaniere guvernamentală pentru sfârşitul acestei luni sau începutul lunii viitoare, liderul liberal a menţionat că, din punctul său de vedere, remanierea e binevenită, dar cu condiţia să se refere la întregul Guvern în frunte cu premierul.

"Din punctul meu de vedere o remaniere este binevenită, cu o singură condiţie, remanierea să se refere la întreg guvernul în frunte cu Emil Boc", a susţinut Mihai Voicu.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie va avea loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

"Sunt unii miniştri care nu au confirmat", a spus Ioan Oltean.

El a spus că premierul ar putea dispune, după aplicarea măsurilor de austeritate, o remaniere guvernamentală.

Oltean a spus că unul dintre miniştrii de care el, personal, ar fi nemulţumit este Mihai Şeitan, ministrul Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici