Voiculescu, despre decizia lui Iliescu: Pentru PSD este o pierdere

Preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a declarat, marţi, că anunţul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate funcţiile din PSD reprezintă o pierdere pentru această formaţiune, dar nu are relevanţă pentru PC.

15 afișări
Imaginea articolului Voiculescu, despre decizia lui Iliescu: Pentru PSD este o pierdere

Voiculescu, despre decizia lui Iliescu: Pentru PSD este o pierdere (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Precizând că este vorba despre o problemă internă a PSD, el a arătat că nu ar dori să se amestece foarte mult. "Eu regret faptul că domnul Iliescu a luat o astfel de hotărâre", a afirmat Dan Voiculescu.

Chestionat dacă acest anunţ va afecta alianţa PSD-PC, el a răspuns că "istoria este făcută de oameni şi nu aceasta este problema".

"Problema este pentru PSD, pentru PC nu are relevanţă. Pentru PSD, după părerea mea, este o pierdere", a mai spus Dan Voiculescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anunţat, marţi

, la Antena 3, că se retrage din "toate funcţiile deţinute în partid".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici