Voiculescu : Dezastru politic dacă trece moţiunea de cenzură

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că se aşteaptă la un dezastru politic în cazul în care Parlamentul va adopta moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, iar Guvernul Tăriceanu va cădea .

2 afișări
Imaginea articolului Voiculescu : Dezastru politic dacă trece moţiunea de cenzură

Voiculescu : Dezastru politic dacă trece moţiunea de cenzură

Dan Voiculescu a spus că nu se aşteaptă ca moţiunea să fie adoptată, însă a ţinut să precizeze că dacă trece va urma un "dezastru politic". El a adăugat că, din punctul său de vedere, premierul pe care l-ar nominaliza Traian Băsescu, în cazul în care ar cădea actualul Guvern, nu va fi pe placul parlamentarilor.

Voiculescu a precizat că această moţiune de cenzură generează o adevărată tensiune în societatea românească care ar putea influenţa alegerile europarlamentare.

Potrivit liderului conservator, în România ar urma, după o posibilă cădere a Guvernului, "şase luni de haos politic", amintind şi de faptul că nici bugetul de stat nu a fost adoptat.

Dan Voiculescu l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că vrea doar să-l dărâme pe Călin Popescu Tăriceanu şi "are o preocupare permanentă pentru show-ul mediatic".

El a adăugat că Traian Băsescu încearcă să facă tot felul de "şmecherii" care "sunt la mintea copilului" şi demonstrează că nu mai are idei.

"Să vii acum să spui, după ce ai spus clar că nu faci cu PSD, după ce ai în Statutul PD-ului că nu stă cu PSD la masă, să vii să spui mediatic «Voi face guvern de uniune naţională în care intră şi PSD-ul», e o minciună, o copilărie, o încercare disperată de a-l dărâma pe Tăriceanu", a mai spus Dan Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici