Voiculescu: Disperat că PDL pierde teren, Băsescu aruncă pe piaţă un complot cu adversari sângeroşi

Preşedintele fondator al PC Dan Voiculescu consideră că preşedintele Traian Băsescu se victimizează pentru a ajuta PDL în campania electorală, referindu-se la declaraţia şefului statului potrivit căreia Voiculescu, Hrebenciuc, Geoană, Tăriceanu au stabilit o nouă "lovitură de stat" după alegeri.

16 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Disperat că PDL pierde teren, Băsescu aruncă pe piaţă un complot cu adversari sângeroşi

Voiculescu: Disperat că PDL pierde teren, Băsescu aruncă pe piaţă un complot cu adversari sângeroşi (Imagine: Mediafax Foto)

Referindu-se la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu vizând o încercare de suspendare a şefului statului, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat că "Traian Băsescu se victimizează pentru a ajuta PD-L în campania electorală".

"Traian Băsescu este disperat că PDL pierde teren şi aruncă pe piaţă un complot cu adversari sângeroşi care l-au înconjurat pe inocentul Traian Băsescu. O poveste orchestrată cu un singur scop, ca şeful statului să mai ofere o temă de campanie PDL, ca să-i ajute în campania electorală", a declarat Dan Voiculescu.

În opinia liderului PC, Băsescu nu se simte bine decât în crize pe care "le inventează pentru ca apoi să ne arate ce bine le rezolvă".

Voiculescu spune că se aştepta ca preşedintele să se refere la problemele de la Dacia Piteşti, la problema pierderii locurilor de muncă în condiţiile crizei economice şi să încerce să ofere un răspuns la aceste situaţii.

"Traian Băsescu nu face decât să creeze instabilitate într-un moment de criză economică mondială în care România are nevoie mai mult ca oricând de stabilitate şi de atenţie", susţine Dan Voiculescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la B1Tv, că Hrebenciuc, Voiculescu, Tăriceanu şi Geoană pregătesc o nouă "lovitură de stat" după alegeri, referindu-se la o eventuală nouă suspendare din funcţie a preşedintelui, dacă acesta nu va desemna, după alegeri, premierul stabilit de ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici