Voinescu: Bilanţul lui Oprescu a fost un spectacol penibil, a vorbit într-o română şchioapă

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că bilanţul prezentat de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, "a fost un spectacol penibil", acesta vorbind "într-o limbă română schioapă" şi a arătat că şi din punct de vedere stilistic Bucureştiul are nevoie de un alt primar.

232 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Bilanţul lui Oprescu a fost un spectacol penibil, a vorbit într-o română şchioapă

Sorin Oprescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Bilanţul domnului Sorin Oprescu, din punctul meu de vedere, a fost un spectacol penibil, domnia sa a fost patetic, neglijent, a vorbit într-o limbă română şchioapă. Şi stilistic e evident că Bucureşti are nevoie de un alt primar", a spus Voinescu, într-o conferinţă de presă.

Sever Voinescu l-a criticat pe Oprescu pentru că în bilanţul său nu s-a raportat la promisiunile făcute în campania electorală şi nu a vorbit despre buget şi cât au costat realizările lui din mandatul de primar.

Voinescu a mai spus că Oprescu "nu a atacat" problemele reale ale bucureştenilor şi anume nu a vorbit despre situaţia câinilor fără stăpân.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a prezentat, joi, bilanţul celor patru ani de mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici