Voinescu: Ministrul Sănătăţii Cseke Attila "ar fi putut face mai mult decât a făcut în tot mandatul"

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că ministrul Sănătăţii Cseke Attila "ar fi putut face mai mult decât a făcut în tot mandatul", răspunzând unei întrebări referitoare la afirmaţia liderului UDMR Marko Bela potrivit căreia miniştrii Uniunii au avut o activitate bună.

17 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Ministrul Sănătăţii Cseke Attila "ar fi putut face mai mult decât a făcut în tot mandatul"

Voinescu: Ministrul Sănătăţii Cseke Attila "ar fi putut face mai mult decât a făcut în tot mandatul" (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Aş prefera să mă concentrez pe miniştrii PDL şi nu ai UDMR. Preocuparea mea sunt miniştrii PDL, dar cred că dl Cseke ar fi putut face mai mult decât a făcut în tot mandatul", a spus Sever Voinescu.

El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat cum comentează declaraţia preşedintelui UDMR Marko Bela referitoare la activitatea miniştrilor UDMR.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii august, la postul public de televiziune, că la 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Şeful statului s-a întânit pe 20 iunie cu liderii PDL la Snagov şi a acordat Guvernului un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea măsurilor de austeritate şi a programului de restructurare să-şi dovedească eficienţa.

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat, sâmbătă, la Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş, că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, cel puţin în privinţa miniştrilor UDMR, a căror activitate îl mulţumeşte. Şi UDMR va face o analiză a propriilor miniştri, în cazdrul unei întâlniri a grupurilor parlamentare, care ar urma să aibă loc în Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici