Voinescu: Negocierile pentru dezbaterea electorală nu s-au blocat

Purtătorul de cuvânt al candidatului Traian Băsescu la Preşedinţie, Sever Voinescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că negocierile între staff-urile de campanie nu au ajuns în impas, precizând că o nouă întâlnire va avea loc în cursul zilei pentru stabilirea ultimelor detalii pentru dezbatere.

14 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Negocierile pentru dezbaterea electorală nu s-au blocat

Voinescu: Negocierile pentru dezbaterea electorală nu s-au blocat (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Nu ştiu ce a declarat domnul Victor Ponta aseară (luni seară - n.r.), dar, dacă a spus că negocierile s-au blocat, dezmint categoric. Chiar am convenit ca astăzi (marţi - n.r.), la ora 13.00, să ne întâlnim să punem la punct ultimele detalii", a declarat Sever Voinescu.

El a mai spus că, din punctul său de vedere, locul propus pentru găzduirea acestei dezbateri "nu este tocmai potrivit".

Sever Voinescu a menţionat că staff-ul de campanie a lui Traian Băsescu doreşte, "în principiu", o dezbatere între cei trei principali candidaţi, respectiv între Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, dar că discuţiile vor continua, marţi, la ora 13.00.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, la Antena 3, că discuţiile pentru viitoare confruntări între candidaţii la alegerile prezidenţiale s-au oprit, pentru că staff-ul lui Traian Băsescu doreşte dezbatere doar între primii trei candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici