Voinescu: Voi discuta cu Preda, Macovei şi Paleologu cine candidează la şefia PDL

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, marţi, că grupul compus din Cristian Preda, Monica Macovei, Theodor Paleologu şi el va discuta şi va anunţa care va fi candidatul pe care îl va propune pentru conducerea partidului.

168 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Voi discuta cu Preda, Macovei şi Paleologu cine candidează la şefia PDL

Voinescu: Voi discuta cu Preda, Macovei şi Paleologu cine candidează la şefia PDL (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

"O să avem o rundă de discuţii astăzi şi vom anunţa care este candidatul pe care noi îl propunem. Noi, adică grupul format din Cristian Preda, Monica Macovei, Theodor Paleologu şi, cu voia dumneavoastră, eu", a precizat Sever Voinescu, întrebat dacă Monica Macovei va candida la funcţia de preşedinte al PDL.

El a adăugat că nu este vorba despre un grup de "patru izolaţi", ci sunt foarte mulţi oameni care au venit către grupul lor.

"Sunt foarte mulţi oameni care au venit către noi şi noi am venit către ei. Nu vă gândiţi că suntem patru izolaţi la o masă. Nici vorbă de aşa ceva. Sunt mulţi cu care am vorbit, noi ne-am dus către mulţi", a spus Voinescu.

El a apreciat că decizia de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului este raţională şi înţeleaptă.

"Cred că CNC a decis foarte înţelept şi am mari speranţe că lucrurile în PDL încep să meargă foarte bine", a adăugat Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici