Vosganian: Astăzi va fi anunţul pentru Ministerul Justiţiei

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, la Piatra Neamţ, că premierul Călin Popescu Tăriceanu ar urma să transmită în cursul acestei zile propunerea pentru Ministerul Justiţiei, care este condus interimar de Teodor Meleşcanu.

11 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Astăzi va fi anunţul pentru Ministerul Justiţiei

Vosganian: Astăzi va fi anunţul pentru Ministerul Justiţiei

"Astăzi va fi anunţul", a spus Vosganian, care a arătat că premierul Călin Popescu Tăriceanu va trebui să găsească o soluţie, însă a evitat să spună care este persoana ce ar putea să fie nominalizată.

Vosganian a spus că nu se poate pronunţa în locul premierului. "Ar însemna să mă amestec în treburile altuia", a afirmat Vosganian.

Contactat de MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru, a precizat că perioada de interimat a lui Meleşcanu expiră luni, 3 martie, conform normelor de drept comun din Codul de Procedură Civilă.

Şi ministrul interimar al Justiţiei, Teodor Meleşcanu, a declarat, vineri, că interimatul său expiră oficial luni, potrivit procedurilor de calcul din Codul de procedură civilă şi a susţinut că nu a avut nicio discuţie cu premierul Călin Popescu Tăriceanu despre acest subiect.

Interimatul lui Meleşcanu a început în 15 ianuarie, când s-a publicat decretul de numire a sa în Monitorul Oficial.

Surse liberale au declarat, miercuri, că premierul Călin Popescu Tăriceanu îl va propune pe Teodor Meleşcanu pentru un nou mandat de ministru interimar al Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici