Vosganian: Fiţi atenţi la tentativele de fracturare a PNL

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian le-a spus, vineri, delegaţilor la Congres, să fie atenţi la tendinţa de fracturare a PNL, arătând că există strategii de a crea partide satelit ale PDL.

28 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Fiţi atenţi la tentativele de fracturare a PNL

Vosganian: Fiţi atenţi la tentativele de fracturare a PNL (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Să fiţi atenţi cu aceste tentative de a ne fractura. Fiţi atenţi! Că există strategii de a crea un PSD de independenţi, un PNL de independenţi, partide satelit ale PDL. Dacă vor fi unii care vor pleca, vor fi regretaţi, dar nu respectaţi şi vor fi dispreţuiţi acolo unde merg", a afirmat Vosganian.

El a arătat că l-a susţinut până în ultima zi pe Călin Popescu Tăriceanu în mandatul său de preşedinte al PNL şi tot aşa îl susţine pe Crin Antonescu până la capăt.

"Din păcate, în 2009 nu am ajuns la capătul acestui proiect", a adăugat Vosganian.

Liderul PNL a spus că afirmaţia că Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu rămân în afara partidului reprezintă "o tentativă de abatere de la tema reală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici