Vosganian: Guvernul să publice lista firmelor care au primit bani pentru facturi restante

Fostul ministru al Finanţelor Publice Varujan Vosganian cere Guvernului să facă publică lista firmelor care au primit, în ianuarie, o sumă totală de 700 de milioane de euro în contul facturilor neachitate în 2008.

15 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Guvernul să publice lista firmelor care au primit bani pentru facturi restante

Vosganian: Guvernul să publice lista firmelor care au primit bani pentru facturi restante

"Cer Guvernului să prezinte public lista firmelor care au beneficiat de cele 700 de milioane de euro plătiţi în ianuarie în contul facturilor restante, cum a declarat premierul Emil Boc", a spus Vosganian.

Citeşte şi

Guvernul a achitat deja 30% din datoria către agenţi economici

Pogea: Guvernul a plătit facturi restante de 1,2 miliarde de lei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici