Vosganian: PSD să înţeleagă dorinţa electoratului ca Tăriceanu să fie candidat comun la prezidenţiale

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a făcut, luni, apel către social-democraţi să ia act de dorinţa electoratului coaliţiei PSD-ALDE, aceea de a avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale, respectiv pe Călin Popescu Tăriceanu.

425 afișări
Imaginea articolului Vosganian: PSD să înţeleagă dorinţa electoratului ca Tăriceanu să fie candidat comun la prezidenţiale

Vosganian: PSD să înţeleagă dorinţa electoratului ca Tăriceanu să fie candidat comun la prezidenţiale

„Aşa cum vă imaginaţi am avut discuţii în legătură cu această chestiune, colegii noştri într-o largă majoritate şi-au exprimat dorinţa ca domnul Călin Popescu Tăriceanu să fie candidatul nostru pentru preşedinţia României. Aşadar, electoratul coaliţiei PSD- ALDE îl validează pe Călin Popescu Tăriceanu drept candidat al acestei coaliţii, sper ca şi colegii noştri din PSD în virtutea înţelegerii pe care le-am avut să ia act de această dorinţa a electoratului, nu numai a ALDE, ci şi PSD. Noi nu ne-am derulat încă toate procedurile interne până la sfârşitul lunii vom avea o astfel de procedură în care să validăm candidatura domnului Călin Popescu Tăriceanu, de data asta doar din partea ALDE, dar sigur cu recomandarea explicită ca şi colegii noştri din PSD să ia act de acest lucru şi Călin Popescu Tăriceanu să fie candidatul întregii coaliţii”, a declarat Vosganian, la finalul şedinţei ALDE.

Varujan Vosganian a afrimat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este singurul candidat cu şanse reale de câştig în faţa lui Klaus Iohannis.

„Pot să vă spun fără să nominalizez vreun sondaj de opinie că ele converg în a indica drept singur contracandidat cu şanse reale de câştig pe domnul Călin Popescu Tăriceanu pentru actualul preşedinte Klaus Iohannis”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ALDE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici