Votul în Colegiul 19 s-a încheiat

Procesul de votare în Colegiul 19, pentru un mandat de deputat disputat de Liliana Mincă (PSD-PC) şi de Teo Trandafir (PDL), s-a încheiat, duminică seară, la ora 21.00.

13 afișări
Imaginea articolului Votul în Colegiul 19 s-a încheiat

Votul în Colegiul 19 s-a încheiat (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Deşi în cursul zilei echipele de campanie ale celor două candidate s-au acuzat reciproc de fraude, aceste acuzaţii s-au materializat în doar două sesizări depuse la Biroul Electoral Municipal, dintre care doar una, cea a PSD-PC, privind tentative de cumpărare a votului, a fost acceptată. Aceasta a fost transmisă secţiei 16 Poliţie.

Prezenţa la vot a fost slabă, la ora 18.00 înregistrându-se o prezenţă de 11,54%. Biroul Electoral ar urma să asnunţe la ora 22.00 prezenţa la vot la închiderea urnelor.

În cazul alegerilor parlamentare parţiale, rezultatul votului se stabileşte din primul tur, câştigător fiind candidatul cel mai bine clasat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici