Zgonea: Parlamentarii merg la clasa business când reprezintă Parlamentul în afara UE, din respect

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că parlamentarii români se deplasează la clasa bussines "şi nu cu Dacia 1300" când pleacă să reprezinte Parlamentul în afara UE, precizând că este vorba despre "un respect pentru această instituţie".

117 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Parlamentarii merg la clasa business când reprezintă Parlamentul în afara UE, din respect

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zgonea a făcut această precizare după ce a fost întrebat de ziarişti despre faptul că deputatul Petru Gabriel Vlase (PSD), şef al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO, va pleca la o reuniune din SUA având transport la clasa bussines.

"Domnul preşedinte Vlase este preşedintele delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO. Parlamentarii români sunt parlamentari europeni. Atunci când pleacă în afara UE toţi parlamentarii români care ne reprezintă pe noi pleacă la clasa bussines, nu pleacă cu Dacia 1300 şi este un respect pentru această instituţie", a spus Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici