Zgonea: Se găsesc resurse pentru transport şi cazare pentru parlamentari la Roşia Montană

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că, în opinia sa, se găsesc resurse financiare la nivelul celor două Camere ale Parlamentului pentru asigurarea transportului şi cazarea fiecărui parlamentar care vrea să se documenteze la Roşia Montană.

210 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Se găsesc resurse pentru transport şi cazare pentru parlamentari la Roşia Montană

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Eu cred că se găsesc resurse financiare în cele două Camere pentru a asigura transportul şi cazarea fiecărui parlamentar care vrea să ia o decizie în cunoştinţă de cauză", a spus Zgonea.

El a arătat, totodată, că se va aproba, la nivelul conducerii reunite a Parlamentului, şi asigurarea facilităţilor necesare pentru experţii care ar putea veni la Roşia Montană, în condiţiile în care Comisia specială ar face o cerere în acest sens.

"Dacă Comisia specială va avea angajaţi experţi, făcând o cerere către Birourile Permanente reunite, normal că vom aproba oameni de valoare care să-i ajute pe parlamentari în luarea deciziei", a spus Zgonea.

El a că le-a promis preşedintelui CJ Alba şi prefectului că toate grupurile politice parlamentare care vor dori să facă o deplasare la Roşia Montană o vor putea face. "Vom găsi resursele finacare necesare pentru a se documenta la faţa locului şi pentru a asculta vocea oamenilor de aici. Pentru noi e important ca membrii Comisiei speciale să nu ia decizia privind la televizor şi stând pe un scaun, pe un foltoliu călduţ în Parlamentul României", a spus Zgonea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici