Zlotea (PD): Pot dovedi că nu am sponsorizat nicio fundaţie

Democratul Marian Zlotea a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a transmis Coaliţiei pentru un Parlament Curat înştiinţarea oficială a Administraţiei Domeniului Public, în care se arată că nu a sponsorizat nicio fundaţie cât timp a fost director adjunct al acestei instituţii.

3 afișări
Imaginea articolului Zlotea (PD): Pot dovedi că nu am sponsorizat nicio fundaţie

Zlotea (PD): Pot dovedi că nu am sponsorizat nicio fundaţie

Marian Zlotea, candidat PD la euroalegeri, a precizat, pentru MEDIAFAX, că a răspuns deja Coaliţiei pentru un Parlament Curat, aducând şi dovezile necesare pentru a demonstra că acuzele care îl vizează sunt neîntemeiate.

“Am răspuns Coaliţiei pentru un Parlament Curat că, în timpul cât am fost consilier general, nu am sponsorizat nicio asociaţie sau fundaţie; nu puteam face asta, în calitate de consilier general”, a spus Zlotea.

El a arătat că, înainte de fi ales consilier general, a ocupat, timp de 3 luni, şi funcţia de director adjunct la Administraţia Domeniului Public şi Privat.

“Am adeverinţă oficială de la ADPP, în care se arată că nu am semnat, nu am sponsorizat nicio asociaţie, fundaţie sau parteneriat”, a declarat reprezentantul PD.

Potrivit lui Zlotea, Coaliţia pentru un Parlament Curat s-a autosesizat după ce două ziare au publicat anumite declaraţii politice ale primarului Sectorului 4, Adrian Inimăroiu.

“Este vorba de declaraţii care vizau un ONG de utilitate publică, Asociaţia Tineterul Român pentru Naţiunile Unite. Fără nicio implicaţie financiară, deci fără să dea Consiliul Local al Sectorului 4 niciun ban, am avut iniţiativa, în 2004, noi, această asociaţie, de ridica drapelul ONU în Piaţa Naţiunilor Unite, din Bucureşti, de ziua ONU. Deci trebuie excluse orice suspiciuni legate de implicaţiile financiare”, a explicat democratul.

El a arătat că, pentru declaraţiile care l-au vizat, l-a acţionat îm judecată la acel moment pe Adrian Inimăroiu.

Zlotea a mai spus că a mai primit din partea Coaliţiei pentru un Parlament Curat şi alte două întrebări, referitoare la alte articole din mass-media.

Potrivit lui Marian Zlotea, unul dintre articole ajungea la concluzia că ar avea pregătire de ofiţer de informaţii, pentru că a absolvit cursurile Colegiului Naţional de Apărare,. Al doilea articol susţinea că fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, l-ar fi “uns” şef la PD Sector 1, pentru că l-ar "iubi".

“Ce explicaţii pot da la chestiunile astea?!”, a întrebat, ironic, democratul, revoltat de acuzele care i s-au adus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici