Anca Alungulesei a creat Psiho-Dieta, o metodă integrativă de slăbit

  • Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie, cu o expertiză în domeniul alimentaţiei sănătoase de peste 10 ani de zile, a creat revoluţionara Psiho-Dieta, o metodă integrativă de slăbit cu rezultate impresionante şi ireversibile, al cărei instrument de lucru este mintea celui care îşi doreşte schimbarea.
32648 afișări
Imaginea articolului Anca Alungulesei a creat Psiho-Dieta, o metodă integrativă de slăbit

Anca Alungulesei a creat Psiho-Dieta, metodă revoluţionară de slăbit pe viaţă, fără numărat de calorii sau sport

“Psiho Dieta este metoda care îţi poate reda puterea interioară de a-ţi transforma corpul cu ajutorul minţii. În concepţia colectivă există convingerea că doar alimentaţia şi, eventual, sportul intens sau combinaţia dintre cele două ne pot conduce către obţinerea siluetei dorite însă, din punctul meu de vedere, această perspectivă asupra procesului de slăbire este incompletă. Slăbirea este un proces care trebuie pregătit mai întâi în minte, pentru că mintea (subconştientă) este cea care ne conduce corpul şi nu viceversa.
 
În momentul în care începi să îţi antrenezi mintea în acest proces şi îi oferi instrucţiuni precise şi clare, rezultatele în procesul de slăbire se vor vedea pe corpul fizic. Aşadar, pentru a avea rezultate sustenabile care să ţină o viaţă este nevoie ca persoana care îşi doreşte să slăbească, să înceapă mai întâi cu mintea şi abia apoi cu corpul”, explică Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, considerată revelatoare şi revoluţionară de către cei care au urmat-o.    
 
Fără a simţi presiunea unei diete clasice, persoanele care aleg să adopte Psiho-Dieta, intră alături de terapeutul Anca Alungulesei într-un proces complex de auto-cunoaştere şi auto-explorare a minţii şi corpului, care durează 8 săptămani, timp în care pot slăbi între 7 şi 10 kg şi în urma căruia ajung să mănânce tot ce îşi doresc fără să se mai îngraşe, pentru că învaţă cum funcţionează mintea atunci când vine vorba despre mâncare şi kilograme.
 
Fără numărat de calorii, fără sport, dar cu somn mult, Psiho-Dieta aduce acţiuni şi principii noi pentru creier şi pentru piaţa dietelor care se dovedesc foarte eficiente pentru corp: “Pentru a putea slabi “cu cap”, fără a ne mai îngraşa vreodată, primul pas pe care trebuie să îl facem este să înţelegem şi să schimbăm relaţia pe care o are creierul nostru cu mancarea si nicidecum să schimbăm tipul de mancare din farfurie cu alt tip de mancare.
 
În cadrul Psiho Dietei nu ne concentrăm pe calorii, nu le numărăm, nu devenim obsedaţi de ele. Ne concentrăm pe nutrienţii necesari organismului pentru a susţine celulele, organele şi procesele interne, pentru ca, în momentul în care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung să ardă grăsimea corporală fără alt ajutor extern. În Psiho-Dieta nu recomand sport intens, în special în perioada de slăbire activă, ci recomand odihnă multă. Argumentele sunt nenumărate, la fel si beneficiile, aşa că, abia astept sa le împartăşesc cu toti cei interesaţi”, dezvăluie Anca Alungulesei, care detaliază principiile, etapele şi rezultatele Psiho-Dietei pe site-ul său.
 
Cu etape dictincte, cu supraveghere şi consiliere permanentă şi cu un plan alimentar complet, clar conceput pentru a regla grelina (hormonul foamei), pentru a aduce senzaţia de saţietate în organism, dar şi pentru a ajunge să determine alegeri alimentare conştiente şi benefice pentru corp şi minte, Psiho-Dieta se adresează persoanelor omnivore, vegane sau vegetariene care au încercat de-a lungul timpului nenumarate diete fara rezultat si care au inteles ca pentru a putea ajunge la greutatea optima si a o mentine pe termen lung nu este suficient să schimbe o portie de mâncare cu alta, ci să-şi antreneze creierul şi emoţiile în procesul de slăbire.
 
“Psiho-Dieta NU este pentru cei care caută solutii fulger, instant, de 7 zile sau până la începerea sezonului estival. Psiho-Dieta nu este o dieta minune, nu este un buton pe care să apeşi (cu alte cuvinte sa te culci şi sa te trezesti cu 10 kg mai puţin) ci este un proces în care, daca te angajezi 100%, beneficiile apar încă din primele zile si dureaza pe tot parcursul vieţii”, avertizează Anca Alungulesei, care este şi primul autor român al unei cărţi despre sucuri naturale din legume şi fructe, premiate internaţional. 
 
Cu obiectivul declarat ca Psiho-Dieta să ajungă la cat mai multe persoane care au nevoie de ea pentru a avea un corp minunat şi o greutate perfectă cu care sa se plimbe cu mândrie în lume, Anca Alungulesei subliniază că beneficiile metodei de slăbire sunt nenumărate şi ating planul mental şi emotional, pe lângă cel fizic: “Atunci când îţi “rezolvi” problema kilogramelor odată pentru totdeauna, de fapt ajungi să înlocuieşti obiceiurile alimentare nesănătoase cu obiceiuri alimentare sănătoase reuşind, astfel, să îţi modifici comportamentul alimentar care te-a condus către ceea ce eşti tu astăzi. Odată ce ai facut pace cu trecutul, corpul, inclusiv greutatea, se aşează în matca perfectă aşa cum a fost creat. Frustarea şi neputinţa pe care o simt toate persoanele care au eşuat în procesul de slăbire mi se pare complet nedreaptă şi nemeritată. Psiho-Dieta le spune ca NU este vina lor că sunt suprapoderale, nu e vina lor că au diverse pofte pe care nu şi le pot înfrâna sau că mănâncă prea mult, ca nu e vina lor că încearca de mulţi ani sa slăbească şi tot nu reuşesc”, detaliază terapeutul Anca Alungulesei, inventatorul Psiho-Dietei, care lucreaza atat 1 la 1 cu persoanele care au nevoie dar şi cu grupuri mai mari sau punctual doar pe anumite probleme alimentare sau pe etape ale Psiho-Dietei, cu profesioniştii din domeniul wellbeing-ului care vor să înveţe aceasta tehnică şi să aplice principiile ei în procesul de slăbire cu clienţii lor. 
 
Mai multe despre Anca Alungulesei, despre conceptele revoluţionare propuse de ea şi despre diferenţele între dietele clasice şi Psiho-Dieta se pot descoperi pe www.anca-alungulesei.ro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici