Grupul de Facebook “Omuleţi Vorbăreţi” are propria publicaţie. Ce va conţine prima revista de happy parenting din România

230 afișări
Imaginea articolului Grupul de Facebook “Omuleţi Vorbăreţi” are propria publicaţie. Ce va conţine prima revista de happy parenting din România

Grupul de Facebook “Omuleţi Vorbăreţi” are propria publicaţie. Ce va conţine prima revista de happy parenting din România

Grupul de Facebook “Omuleţi Vorbăreţi”, pe care părinţii postează lucrurile amuzante spuse de copiii lor, îşi lansează astăzi propria revistă de parenting: https://omuletivorbareti.ro În numai un an de la lansare, grupul a ajuns la 33.000 de membri.
 
Grupul este administrat de jurnalistul Bogdan Nicolai şi de soţia sa, Ana Nicolai, marketing specialist.
 
“Totul a pornit de la o idee frumoasă în care eu şi Bogdan am crezut din prima clipă. Am creat comunitatea Omuleţi Vorbăreţi pe Facebook şi am fost surprinşi de numărul mare de perle postate zilnic şi de feedback-ul pozitiv. Am crescut mult, repede si frumos. Revista va păstra conceptul grupului, îi vom invita pe părinţi să scrie şi aici poveşti amuzante. Dar, din echipa editorială fac parte şi un medic pediatru, un sociolog şi doi psihologi specializaţi în parenting care vor aborda şi teme mai serioase. Vrem ca publicaţia să acopere toate informaţiile de care are nevoie un părinte în 2020, inclusiv zonele de lifestyle, de fashion sau de jucării. Rubrica Books este printre favoritele mele. Aici veţi găsi recenzii la cele mai frumoase cărţi pentru copii”, descrie Ana Nicolai proiectul.
 
“Publicul pe care îl vizăm sunt părinţii educaţi pe care i-am reunit deja pe grup. Nu le-am cerut CV-ul, nu i-am întrebat ce studii au, dar i-am selactat după cât de corect scriu şi după coerenţa postărilor. Este o comunitate de părinţi tineri, ai căror copii sunt la vârsta umorului involuntar, savuros, hrănit de o imaginaţie pură, nealterată de informaţii inutile. Conţinutul este unic pentru că vine din experienţele noastre personale. Tot ce ţine de sănătate, de parenting sau de viaţa de cuplu a tinerilor părinţi va fi abordat de profesionişti, dar într-o notă mai relaxată, uşor de citit. Acum suntem doar online, dar din toamna anului viitor vom fi şi pe print, cu distribuţie gratuită”, spune Bogdan Nicolai.
 
  • Ana Nicolai a studiat marketing-ul la Universitatea din Oxford şi a lucrat în Marea Britanie pentru o companie de telecomunicaţii. Acum, lucrează în România pentru aceeaşi companie, iar în restul timpului se dedică celor doi copii şi proiectului Omuleţi Vorbăreţi.

 

  • Bogdan Nicolai este absolvent al Facultăţii de Jurnalism (FJSC, Universitatea Bucureşti), a fost scenarist al show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV, a prezentat timp de 5 ani matinalul de la Pro FM România (“Alarma”) şi a produs şi realizat emisiuni la Europa FM. 
 
A publicat editoriale, reportaje şi texte umoristice în ‘A list Magazine by Andreea Esca, ProMotor, The ONE şi Times New Roman şi scrie pe blog-ul său încă din 2007. A semnat scenarii pentru seriale de televiziune şi filme de lung metraj.
 
Bogdan Nicolai a prezentat, până de curând, morning show-ul “Los Bandidos” (cu Nicolai şi Craioveanu) de la Radio Smart şi a scris cartea “#LoveIsFun”, împreună cu psihoterapeutul Gaspar Gyorgy.
 
Peste o sută de mii de români îi urmăresc paginile de Facebook şi de Instagram. În prezent, el este producător de emisiuni la Aleph News, prima televiziune din seria Aleph, creată de Adrian Sârbu.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici