(P) Anunţul „cumpărăm cărţi la kg” îţi face mai uşoară curăţenia de iarnă

165 afișări
Imaginea articolului (P) Anunţul „cumpărăm cărţi la kg” îţi face mai uşoară curăţenia de iarnă

(P) Anunţul „cumpărăm cărţi la kg” îţi face mai uşoară curăţenia de iarnă

Sezonul sărbătorilor poate deveni agitat. Ai o mulţime de cadouri de cumpărat, întâlniri, şi, dacă te gândeşti să organizezi o cină în familie, pregătirea casei poate fi un adevărat stres.

În perioada iernii merită să te asiguri că locuinţa ta este suficient de curată şi confortabilă, să te simţi bine şi să te bucuri de timpul petrecut în interior. Iată 5 sfaturi care îţi fac mai uşoară curăţenia de iarnă şi care îţi vor asigura strălucirea locuinţei tale.

1.    Aspiră mobila, inclusiv partea inferioară

Este confortabil să stai pe canapea şi să te bucuri de o ciocolată caldă când afară ninge, dar poate să nu fie chiar atât de confortabil dacă canapeaua este prăfuită.

Pentru a curăţa cât mai bine mobilierul, aspiră-l inclusiv în partea inferioară. Scoate şezutul canapelei şi aspiră în totalitate.

Renunţă la cărţile pe care nu le mai citeşti căutând anunţuri „cumpărăm cărţi la kg”

Ai un teanc de cărţi începute pe noptiera de lângă pat? Dar cu sutele de titluri din bibliotecă pe care oricum nu mai ai de gând să le reciteşti ce faci? E timpul să renunţi la ele şi să le oferi cuiva care are nevoie de ele sau le poţi vinde unui anticariat de cărţi.

Pentru asta, îţi recomandăm să cauţi anunţuri de tipul „cumpărăm cărţi la kg”. Cumparcarti.ro este un anticariat ce cumpără cărţi la kg. Cu alte cuvinte, te scapă de surplusul de cărţi pe care-l ai, contra unei sume de bani.

Este timpul să renunţi la toate cărţile prăfuite şi astfel să câştigi spaţiu în casă, dar şi bani cu care poţi oferi alte cadouri celor dragi.

2.    Pregăteşte cuptorul pentru preparate delicioase

Care este mâncarea ta preferată din sezonul rece? Ce preparate ai de gând să pui pe masa de Crăciun? Sărbătorile de iarnă includ o mulţime de feluri de mâncare coapte, prăjite şi prăjituri. Iar asta înseamnă că vei folosi cuptorul mai mult decât în restul anului.

Dacă te regăseşti, asigură-te că vei curăţa şi cuptorul. De exemplu, în loc să alegi un produs comercial, cu substanţe chimice, încearcă curăţarea cu bicarbonat de sodiu. Pulverizează apă în interiorul cuptorului, acoperă-l cu un strat de bicarbonat şi lasă-l să acţioneze câteva ore. La sfârşit, şterge pasta de bicarbonat de sodiu şi îndepărtează toată murdăria şi grăsimea din cuptor.

3.    Ai pregătit camera oaspeţilor?

Dacă ai musafiri de sărbatori, ar fi înţelept să pregatesti camera in care acestia vor dormi.

Poţi începe prin ştergerea prafului de pe mobilă, a geamurilor, curăţarea plintelor de la parchet şi apoi, schimbarea lenjeriei de pat. Astfel, te asiguri că oaspeţii tăi se vor simţi confortabil, ca la ei acasă.

4.    Pune lucrurile în ordine

Este un moment bun pentru a-ţi sorta cămara şi a arunca alimentele care stau acolo de ceva vreme. Apoi, treci la dulapul cu haine şi reorganizează-l. Câte piese vestimentare porţi? Este ceva la care ai putea renunţa?

Totodată, dacă ai o mulţime de corespondenţe, plicuri şi facturi împrăştiate prin casă, pune-le în ordine.

Odată ce ţi-ai pus toată casa în ordine, te vei putea bucura cu adevărat de timpul petrecut în casă, alături de cei dragi. Iar dacă vrei ca anticariatul Cumparcarti.ro să te scape de surplusul de cărţi, nu ezita să-i apelezi.

Echipa lor de anticari se deplasează la tine acasă şi îţi lichidează toată colecţia de cărţi. Mai mult decât atât, îţi fac plata cărţilor pe loc.

E timpul să ai o casă curată şi confortabilă pentru toată lumea.

Foto: Sinenkiy, Canva.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici