(P) Case Tunari, o referinţă pe piaţa imobiliară în nordul capitalei

315 afișări
Imaginea articolului (P) Case Tunari, o referinţă pe piaţa imobiliară în nordul capitalei

Epidemia coronavirus a modificat percepţia românilor asupra locuinţei perfecte. Chiar dacă în ultimul an mulţi dintre locuitorii Capitalei manifestau un interes oarecare  faţă de ansamblurile rezidenţiale construite în apropierea  Bucureştiului, fiind atraşi în principal de costurile mai mici plătite pentru locuinţe mai spaţioase,  situaţia actuală i-a determinat pe cei mai puţin hotărâţi să treacă la fapte.

Astfel, achiziţia unei case în ansambluri rezidenţiale situate în proximitatea capitalei a devenit soluţia preferată, accesibilă, care contribuie la îmbunătăţirea confortului personal. Iar bunăstarea este o constantă apreciată în special de familiile tinere, moderne, active.

Pentru că achiziţionarea unei locuinţe este o sarcină extrem de serioasă, ne-am propus să analizăm, în cele ce urmează, tendinţele pentru sfârşitul anului şi previziunile pentru 2021. Vom acorda un plus de atenţie ansamblurilor rezidenţiale dezvoltate în Tunari şi vom descoperi care sunt avantajele de care se bucură rezidenţii care au ales să locuiască aici.

Tendinţe imobiliare în 2020-2021

În ciuda pandemiei de COVID-19, România a înregistrat creşteri importante pe piaţa construcţiilor. Conform unui raport furnizat de Institutul Naţional de Statistică, volumul lucrărilor în construcţie, în zona de nord a Bucureştiului, a crescut în luna octombrie cu 18% faţă de aceeaşi perioadă anului trecut. Fapt ce se poate traduce prin construcţia unui număr mai mare de locuinţe la periferia capitalei. Această tendinţă de creare a locuinţelor rezidenţiale  în zonele periferice are la bază şi cererea solidă. Investitorii construiesc în zone precum Tunari, pentru că există cerere ridicată, dar şi pentru că aici există un  potenţial generos de dezvoltare în mod civilizat. 

Dacă vorbim de tendinţe, specialiştii au observat un interes crescut pentru locuinţe rezidenţiale spaţioase, bine compartimentate, prevăzute cu locuri de parcare şi curţi interioare. Sunt preferate casele individuale şi locuinţele de tip duplex cu suprafeţe mai mari de 80 de metri pătraţi utili, precum case Tunari. Pe partea de compartimentare, cei mai mulţi aleg locuinţele cu două, trei, chiar patru dormitoare şi living spaţios. În 2020, românii au manifestat interes pentru case cu terase, grădini şi curţi. Pare că perioada petrecută la domiciliu în timpul stării de urgenţă şi-a pus amprenta puternic asupra comportamentului de cumpărare a locuinţelor. 

Dacă în perioadă anterioară pandemiei familiile tinere nu erau dispuse să renunţe la confortul furnizat de locuinţele de tip apartament de bloc şi nu cochetau cu termenul de periferie, lucrurile sunt total diferite acum. În contextul în care multe joburi se desfăşoară de acasă şi activităţile educative s-au mutat preponderent online, nevoia de spaţiu şi de intimitate au devenit din ce în ce mai importante. Astfel, tinerii caută locuinţe bine compartimentate, cu spaţii de dormit, relaxare, comune, şi chiar de lucru, bine delimitate care să permită fiecărei persoane să se desfăşoare sănătos. 

Ansambluri rezidenţiale de case Tunari

În alte regiuni încă se construieşte haotic, fără infrastructură, fără fundamentare, dar în cartierele de case Tunari, lucrurile sunt total diferite. Proiectele iniţiate de dezvoltator sunt gândite cu atenţie la detalii, sunt orientate către viitoarele familii care se vor muta aici. Cartierele de case Tunari sunt concepute să îmbunătăţească calitatea vieţii locuitorilor, asigurând intimitate, dar distanţa suficientă cât oamenii să poată dezvolta legături cu vecinii. 

Sunt poziţionate inteligent, astfel că locuitorii au acces rapid către şoselele principale de acces, centre comerciale pentru cumpărături, parcuri, locuri de joacă, şcoli, grădiniţe, spitale, centre de agrement şi relaxare, având facilităţile cu care sunt obişnuiţi foarte aproape de casă.

Imobilele rezidenţiale situate în Tunari sunt unitare, deci estetica plăcută îmbunătăţeşte în timp, calitatea vieţii. Fiecare proiect este gândit să îl completeze în mod natural pe cel din vecinătate. Ansamblurile imobiliare de case Tunari sunt realizate prin colaborarea strânsă a arhitecţilor, a proiectanţilor şi a peisagiştilor, fapt ce asigură unitate vizuală. Modul prietenos de realizare a proiectelor aduce beneficii sănătăţii psihice pe termen lung. Beneficiarii locuinţelor rezidenţiale din Tunari se vor bucura de o viaţă liniştită, nu vor avea grija că în vecinătate vor fi realizate construcţii care vor afecta aspectul estetic zonal sau confortul personal.

Cartierele rezidenţiale de case Tunari au devenit alternative accesibile, tot mai apreciate de familiile tinere cu unul sau mai mulţi copii, care vor să crească calitatea vieţii familiei lor.

Avantajele locuinţelor rezidenţiale din Tunari

Rezidenţii care au ales mutarea aici beneficiază de multe avantaje. Mulţi sunt atraşi de avantajele locuinţelor noi, concepute inteligent. Casele sunt  prevăzute cu toate dotările pentru un mod de viaţă modern, activ. Alţi locatari ţin seama de faptul că locuinţele noi, bine realizate nu necesită investiţii ulterioare imediate, cum se întâmplă în cazul multor locuinţe vechi.

Avantajul unui ambient zonal prietenos este primul detaliu de care se bucură locatarii ce aleg case în noile ansambluri rezidenţiale din Tunari. Spaţiul generos este cu siguranţă detaliul cheie care îi determină să nu ezite când vine vorba de investiţii. Casele propuse de dezvoltatori fie că sunt proiecte individuale, fie că sunt ansambluri tip duplex, sunt bine compartimentate, deci asigură fiecărui individ intimitatea necesară. În jurul caselor spaţiul destinat pentru relaxare este suficient cât să se creeze un ambient intim. 

Dacă aceste prime facilităţi nu conving, cu siguranţă, modul în care sunt gândite locuinţele şi calitatea superioară a materialelor utilizate o vor face. Locuinţele din Tunari au acces la utilităţi moderne, apă, canalizare, electricitate, gaze, iar instalaţiile sunt inteligent proiectate. Structura acestora este menită să simplifice viaţa rezidenţilor. 

Siguranţa locurilor de parcare este un alt aspect, de care locuitorii cartierelor rezidenţiale vor beneficia. Dacă în Bucureştiul supraaglomerat parcarea maşinii este o problemă reală, în cartierele noi din Tunari lucrurile se schimbă, fiecare locuinţă venind cu propriile locuri de parcare.

Cei ce aleg soluţiile rezidenţiale de case Tunari sunt liniştiţi când vine vorba de siguranţa personală. Fiecare proiect realizat în această zonă are acces securizat. În aceste cartiere te vei bucura de vecini de calitate, prietenoşi, cartierul beneficiind de monitorizare video permanentă, uneori şi personal special care se ocupă de securitatea ansamblului.

Click4home - partenerii care te ajută să descoperi locuinţa care ţi se potriveşte

Dacă ai hotărât că proiectul case Tunari este soluţia potrivită pentru tine şi familia ta, este timpul să acţionezi. Primul pas este să accesezi https://click4home.ro/, să analizezi propunerile şi, apoi, să contactezi specialiştii. Echipa Click4home îţi este alături, cu informaţii legate de fiecare proiect în parte, te ajută să descoperi beneficiile fiecărei locuinţe şi să organizezi vizionările pentru casa care îţi prezintă interes şi ţi se potriveşte. Poţi vizualiza randările şi tururile virtuale ale cartierelor înainte de a te decide. 

Consultantul tău Click4home îţi va furniza toate detaliile solicitate, astfel că realizarea tranzacţiei va fi o operaţiune confortabilă şi plăcută, fără birocraţie, fără drumuri inutile. Vei primi consiliere cu privire la documentaţie, parteneri notariali, opţiuni de creditare, dar şi îndrumare legată de modul în care îţi vei putea amenaja locuinţa mult dorită. Echipa Click4home are parteneriate solide cu designeri de interior şi furnizori de servicii care transformă visele în realitate. Vei putea oferi familiei tale un mediu cald, plăcut, liniştit, creionat în jurul bunului gust şi al confortului. Îţi poţi reevalua priorităţile şi poţi adopta un mod de viaţă liniştit.

O casă nouă, spaţioasă,  bine organizată situată într-o zonă accesibilă, sigură este modalitatea de a furniza familiei un ambient stabil, sigur, sănătos pentru dezvoltare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici