(P) Cauţi un cadou dulce de Crăciun? Cofetăria eTorturi te poate ajuta!

81 afișări
Imaginea articolului (P) Cauţi un cadou dulce de Crăciun? Cofetăria eTorturi te poate ajuta!

(P) Cauţi un cadou dulce de Crăciun? Cofetăria eTorturi te poate ajuta!

Doar câteva zile ne mai despart de cea mai frumoasă perioadă a anului, Crăciunul. Sărbătorile ar trebui să fie despre petrecerea timpului cu prietenii şi familia, despre relaxare şi cadouri.

Dacă te-ai apucat deja să faci cumpărături pentru familie, prieteni şi cei dragi, ştii că merită cu toţii să primească un cadou cu adevărat special. Cadourile sunt oferite cu scopul de a exprima dragostea, aprecierea sau recunoştinţa faţă de cei dragi. Din acest motiv, când te gândeşti ce cadou să oferi, este bine să alegi calitatea, nu cantitatea.

În acest articol vei afla cum să oferi cadouri autentice celor dragi şi cum să elimini stresul din această perioadă ca să te bucuri cu adevărat de Crăciun.

1.Oferă cadouri cu atenţie

Cu siguranţă ai primit şi tu cel puţin un cadou pe care l-ai pus undeva şi nu l-ai folosit niciodată. Diferite articole care doar adună praf pe raft, sau o piesă vestimentară fast fashion care a intrat la apă repede. Ultimul lucru de care avem nevoie este să primim mai multe obiecte din categoria celor pe care nu le folosim.

Aşadar, gândeşte-te ce anume şi-ar dori persoana respectivă să primească? Sau ce i-ar face viaţa mai uşoară?

2.Idei de cadouri pentru copii

Pentru copii, sărbătorile nu sunt despre a primi cadouri scumpe. Ai făcut vreodată unui copil cadou şi ai observat că e mai atras de ambalaj sau de cutia în care l-a primit? Aici e cheia. Simplitatea îi încântă pe cei mici.

Iată 4 aspecte de care să ţii cont când oferi cadou unui copil:

  • Ce-şi doreşte să primească
  • Ceva de care ar avea nevoie
  • Un obiect vestimentar
  • O carte de citit

3.Oferă experienţe cadou

În loc să cumperi ceva de umplutură, de ce să nu oferi cuiva o amintire pe care nu o va uita niciodată? Fie că este vorba despre organizarea unui city break, o ieşire cu skateboard-ul sau bilete la concert, experienţele creează amintiri de care cei dragi îşi vor aminti.

Iată câteva idei de cadouri:

  • Vouchere pentru o zi în oraş: la film, parc tematic etc.
  • Un city-break în familie
  • Diferite lecţii: dans, gătit, înot, degustare de vinuri
  • Ore de echitaţie

4.Combate risipa alimentară. Comandă un tort online.

Crăciunul este o perioadă în care ne adunăm cu familia şi prietenii pentru a lua masa împreună. Cu petreceri de Crăciun, cine, prânzuri, aperitive şi prăjituri, sezonul sărbătorilor este un festival alimentar. Dar ştiai că mai mult de 30% din toate alimentele produse sunt risipite şi ajung în coşul de gunoi?

În acest an, poţi reduce risipa alimentară. Comandă un tort online cu livrare în Bucureşti. Renunţă la cele 4 feluri de prăjitură şi alege calitatea, nu cantitatea.

Pe site-ul eTorturi.ro găseşti o mulţime de variante delicioase din care să alegi. Pe lângă faptul că ar putea fi un cadou deosebit, nu trebuie să-ţi faci griji nici despre risipa alimentară. Datorită ingredientelor de cea mai bună calitate folosite de către cofetari, nu vei rămâne cu felii de tort pentru a doua zi. De exemplu, un tort cu brăduţ şi cadouri poate fi un cadou inspirat atât pentru copiii din familie, cât şi pentru adulţi.

Dar ştii care este cel mai mare avantaj dacă comanzi un tort online? Câştigi timp alături de familie. Iar până la urmă, sărbătorile la asta se rezumă, la timp de calitate petrecut alături de cei dragi.

Intră pe eTorturi.ro, comandă-ţi tortul preferat şi asigură-te că acest Crăciun va fi unul cu adevărat special.

Foto: Pressfoto, Freepik.com

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici