(P) Ce cadouri poţi oferi de sărbători unor proaspeţi părinţi? Little Prints te ajută

Articol cu conținut publicitar

80 afișări
Imaginea articolului (P) Ce cadouri poţi oferi de sărbători unor proaspeţi părinţi? Little Prints te ajută

(P) Ce cadouri poţi oferi de sărbători unor proaspeţi părinţi? Little Prints te ajută

Pentru părinţii care tocmai ce şi-au adus îngeraşul acasă de la maternitate sau cei care cât de curând se vor afla în această ipostază, cadourile sunt mereu apreciate şi bine-venite. Dacă faceţi parte din familie ştiţi că acum de Crăciun nu vă mai puteţi prezenta doar cu cadouri pentru ei. De acum formula lor s-a mărit la 3 deci, se vor bucura să primească lucruri ce le vor fi utile în această nouă aventură în care au păşit, cea a parenthood-ului.

În acest scop, cei de la Little Prints îţi sar în ajutor. Bineînţeles că nu te poţi prezenta decât cu produse de calitate pentru bebeluşi. Iar pe littleprints.ro asta găsiţi, calitate premium, dar şi modele adorabile ale produselor, în culori pastelate de îţi vine să le mănânci ca pe bomboane. Printre brandurile celebre pe care le poţi regăsi la ei sunt Bibs, Mushie, Konges Slojd şi chiar brandul propriu Little Prints. Iată un top al produselor pe care părinţii, dar şi bebeluşii le vor îndrăgi.

Body-uri de bebeluşi

Printre obiectele indispensabile din arsenalul părintesc se află body-urile pentru bebeluşi. Acestea îi vor oferi protecţie împotriva frigului şi vor asigura un somn liniştit. Alege de la Little Prints un body bebelusi din bumbac organic, moale precum untul, potrivit chiar şi pentru bebeluşii care au pielea sensibilă. Regăseşti atât variante cu mâneci, cât şi fără, cu diferite imprimeuri drăguţe. Poţi alege câteva modele ce au mesaje cum ar fi I’m new here, Blessing, Hangry, I love mom, I love dad şi multe altele.

Suzetele Bibs şi Frigg

Cei de la Little Prints au fost primii care au adus în România celebrele suzete Bibs. Îndrăgite de părinţi din diferite colţuri ale lumii, suzetele Bibs se dau şi acum ca pâinea caldă şi chiar şi vedete din showbizul românesc le preferă pentru bebeluşii lor. De ce sunt populare? Pe lângă faptul că sunt de o calitate excepţională, acestea sunt acceptate mai uşor de către bebeluş. Tetinele în diverse forme, realizate din latex natural sau silicon alimentar imită sânul mamei. Astfel bebeluşul se calmează mai repede. Atât suzetele Bibs, cât şi cele Frigg sunt confecţionate din materiale non-toxice, fără BPA, ftalaţi sau alte substanţe chimice.

Nu afectează gingiile, dinţii, palatul sau maxilarul, ci mai degrabă ajută la dezvoltarea armonioasă a acestora. Pe site poţi regăsi diferite colecţii din care poţi alege, având diverse forme şi o paletă coloristică vastă. Alege şi suzetele în funcţie de vârstă şi nu uita şi de câteva variante cu inel fosforescent. Părinţii şi aşa sunt debusolaţi noaptea când îi trezeşte bebe şi detectează mobila cu radarul clasic, piciorul. Măcar să poată găsi uşor suzeta în întuneric datorită inelului fosforescent.

Produse pentru perioada diversificării

Alege pentru părinţi şi câteva lucruri pe care să le utilizeze în viitor. Astfel ei le vor avea pregătite şi nu mai trebuie să le caute. Bebeluşul se dezvoltă extrem de repede şi cât de curând vine perioada de diversificare ce începe la 6 luni. Le va prinde bine să aibă la îndemână vesela corespunzătoare, tacâmuri, bavete, recipiente pentru depozitarea hrănii, căni şi pahare. Toate sunt confecţionate din silicon alimentar, deci sigure pentru bebeluş.

Baveta din silicon are forma unui buzunar, este lată şi va proteja hainele celui mic de murdărie. Mâncarea căzută se va colecta în interior. Totodată le poţi achiziţiona o bavetă cu mâneci lungi, pentru mai multă protecţie, ce va salva multe haine de la pete şi mult timp pentru curăţare. Sunt waterproof, uşor de folosit şi curăţat şi pot fi utilizate chiar şi în activităţi în care cel mic învaţă independenţa.

Vesela de la Little Prints vine cu ventuză pe spate. Orice bol sau farfurie se va prinde de o suprafaţă curată, iar riscul alunecării sau răsturnării e de domeniul trecutului. Vezi pe site şi celelalte lucruri interesante şi utile în perioada diversificării.

Jucării de dezvoltare şi de dentiţie

Jucăriile de dezvoltare sunt esenţiale pentru dezvoltarea creierului, a abilităţilor motrice grosiere şi fine, a abilităţilor cognitive, a dexterităţii, atenţiei, concentrării şi imaginaţiei. Prin stivuire copilul învaţă din ce în ce mai repede cum să găsească ordinea corectă, învaţă forme, culori şi texturi.

Jucăriile de dentiţie vor fi un real ajutor în perioada erupţiilor dentare ale celui mic. Nu numai că au forme simpatice ce le vor atrage imediat atenţia, însă vor alina durerile şi mâncărimile gingivale. Micii ronţăitori se pot bucura de jucării de dentiţie în formă de animale, stea, inimă, curcubeu, fulg de nea şi altele.

Vino şi tu în lumea Little Prints şi oferă-le părinţilor cadouri utile şi drăgălaşe.

Contact: hello@littleprints.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici