(P) Cele mai bune jocuri de Video Poker pentru a face bani

81 afișări
Imaginea articolului (P) Cele mai bune jocuri de Video Poker pentru a face bani

(P) Cele mai bune jocuri de Video Poker pentru a face bani

Principala preocupare când se decide să se participe la jocurile online - dincolo de presupusa activitate de distracţie - stă în cum să se rotunjească veniturile. Că suntem amatori sau profesionişti, asta condiţionează şi măsura în care ne dedicăm prioritar uneia sau alteia. Iar odată ce experienţa este câştigată, jucând tot mai mult, poate chiar şi la casino online, cu siguranţă că ne vine mai uşor să ne dăm seama ce ne place mai mult. Pentru că şi treaba asta cu jocurile de noroc variază în funcţie de jocurile pe care le alegem.

Şi că tot vorbim despre alegeri, pokerul este ales de cei mai mulţi dintre pasionaţii gamblingului, tocmai pentru că este un joc al strategiei, nu unul al norocului, al cunoaşterii şi nu al ghicitului - adică ştii sau nu ştii să-l joci. Însă, dacă deja ştii că vrei să joci poker, lucrurile se complică atunci când trebuie să te şi hotărăşti pentru care dintre jocuri optezi. Pentru că sunt jocuri care te avantajează, la fel de bine cum sunt unele care nu îţi plac sau nu îţi aduc beneficiile pe care la cauţi. Dacă ai deja un criteriu stabilit, şi anume acela de a alimenta contul bancar, iată mai jos care sunt cele mai bune jocuri de video poker pentru a face bani. Facem lista cu menţiunea că acestea sunt recomandări, nu funcţionează ca un top, căci alegerile sunt subiective.

Deuces Wild

Aşa cum îi spune şi numele, acest joc de video poker este cunoscut pentru că are în centru de interes un twist: doiarii sunt jokeri. Funcţionează tot cu un pachet de 52 de cărţi, dar cărţile de doi pot acţiona ca orice altă carte din pachet pentru a forma o mână câştigătoare. Asta poate fi ceva cât se poate de interesant, dacă ştii ceva tips tricks, pentru că ţi se pot ivi oportunităţi cu adevărat interesante - mâini unice ce te pot lăsa să câştigi fără efort. Acest tip de joc iţi poate aduce un RTP de 100.76% - este un joc dinamic, interactiv, interesant şi niciodată plictisitor.

Double Bonus

Un joc de video poker, care are marginea casei negativă şi un RTP estimat la 100.17%, ceea ce înseamnă multe provocări, dar şi multe beneficii dacă faci totul cum şi când trebuie. Dacă te întrebi de la ce îi vine numele, o să te bucuri să afli că aceasta înseamnă că în această variantă, câştigurile sunt mărite pentru toate mâinile careu, dar şi că adaugă o plată suplimentară pentru o mână cu patru aşi. Se pare că este un joc cunoscut ca fiind foarte volatil, pentru că totul se poate schimba când te aştepţi mai puţin.

Joker’s Wild

Sunt extrem de multe variaţiuni ale jocului video poker, iar poate că cel mai puţin clasic este acesta: Joker’s Wild. Asta şi pentru că aici pachetul de cărţi include o carte în plus de joker, ceea ce înseamnă că totul se complică puţin. Sigur, avantajul poate fi unul generos, dacă ai un plan bine stabilit şi eşti atent la ce faci, având în vedere că dacă aceasta carte a ajuns la tine, atunci poate tine loc de oricare altă carte de care ai nevoie. Iar asta poate însemna la fel de bine că se pot bifa şi alte plăţi suplimentare - şi da, până şi această variantă are…. alte variante, deci fii atent de ce anume alegi, căci aceasta poate determina cea mai puţin plătită mână - decari, regi, doua perechi etc.

Double Double Bonus

Bonusurile de plată sunt aici duse la un alt nivel, pentru că aici se oferă plăţi extra pentru 2-4 şi pentru A-4. S-ar putea ca aceasta să fie cea mai bună variantă pentru cei cu mai puţină experienţă, iar RTPul de 100.07% este cât se poate de atrăgător. Aici este important să te interesezi foarte bine înainte ce înseamnă fiecare regulă, dar mai ales să verifici masa de joc de la fiecare cazino în parte, pentru că s-ar putea să descoperi că lucrurile sunt  diferite - ca şi înainte, am stabilit deja că o opţiune de o platformă nu este obligatoriu să semene cu cealaltă.

Jacks or Better

Posibil ca acesta să fie cel mai popular joc din această listă,poate şi pentru că este cel mai uşor de jucat şi înţeles. Cu un Return To Player de 99.5%, acest joc este disponibil pe aproape toate site-urile cu cazino online, ceea ce nu se poate spune despre toate cele prezentate. O propunere inteligentă pentru începători, asta şi pentru că, aşa cum îi sugerează şi numele, pentru a câştiga ai nevoie doar de o mână de J. Acest joc de video poker nu are cele mai bune cote, dar este cu siguranţă unul mereu încercat. Înainte de a începe să jucaţi Jacks or Better, cel mai bine ar fi să căutaţi unul care oferă plăţi de 9/6.

Bonus poker

S-ar putea ca la început acest joc să ţi se pară că este Jacks or Better. Doar că suntem aici ca să te corectăm şi să îţi spunem că aici este vorba despre altceva - da, cu o diferenţă subtilă, ce-i drept. Dacă la cel din urmă se câştigă cu patru cărţi de acelaşi fel, indiferent de carte, aici totul depinde de rang. Poate că nu îţi dai seama acum la ce ne referim, dar dacă decizi să îl joci, o să vezi că s-ar putea să ai deja un favorit.

Concluzie

Sigur, am putea continua să facem propuneri de jocuri video poker care îţi merită atenţia, dar s-ar putea ca totul să fie mai confuz. Că aşa se întâmplă când ai prea multe dintre care să alegi. Sfatul nostru este să încerci cât mai multe, până să te opreşti asupra unuia singur, ca să îţi dai seama ce anume ţi se potriveşte. Sigur, niciunul nu deţine vreo reţetă secretă a modului în care te poţi îmbogăţi, căci nu există un pattern de urmat. Dacă vrei să-ţi creşti şi mai mult şansele de câştig cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să înveţi tot ce se poate, să îţi îmbunătăţeşti mereu stilul de joc, să afli mereu ce este nou, să înveţi strategii dovedite eficient, dar mai ales să joci. Să joci, şi să joci, şi să joci… Şi să, cine ştie, s-ar putea ca joaca şi distracţia asta să fie un mod de viaţă, căci vă fi şi o sursă de venit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici