(P) De ce merită să joci jocurile de şansă la cazino?

Sună pompos să le oferim o astfel de denumire, dar în realitate, jocurile de şansă chiar asta sunt. Reprezintă doar o şansă de a câştiga şi nu depind nicicum de vreo intervenţie din partea jucătorilor. Jocurile de şansă au fost mereu în preajma ta şi suntem siguri că niciodată nu te-ai raportat asupra lor cu o astfel de gândire. Merită să citeşti acest articol dacă vrei să câştigi din ce în ce mai mulţi bani.

99 afișări
Imaginea articolului (P) De ce merită să joci jocurile de şansă la cazino?

De ce merită să joci jocurile de şansă la cazino?

Ce sunt jocurile de şansă?

Este important să delimităm foarte clar jocurile de şansă de alte jocuri de noroc deja existente. Înainte de a trece la explicaţii mai tehnice, vom oferi un exemplu. Dacă vrei să participi la pariuri league of legends, vei fi supus unui joc unde în funcţie de deciziile pe care le iei, vei avea şanse mai mare sau mai mici de câştig. Cu cât analizezi mai bine aceste pariuri, cu atât vei avea şanse mai mari. Aceste pariuri nu sunt jocuri de şansă deoarece poţi influenţa numărul de câştiguri.

Adevăratele jocuri de şansă sunt cele unde şansele de câştig sunt stabilite înainte ca tu măcar să începi sesiunea de joc. Unde rundele sunt doar pornite cu ajutorul unei mize şi nu poţi influenţa aproape deloc maşinăriile sau rezultatele. La jocurile de şansă nu vei putea să influenţezi rezultatle nici prin strategii, iar singurul lucru care provine de la jucător este miza în bani reali şi faptul că el trebuie să pornească jocul.

Tipuri de jocuri de şansă

Nu există nicio modalitate mai bună de a explica ce înseamnă aceste jocuri de şansă decât prin a oferi câteva exemple concrete ce provin direct din industrie. Sigur te-ai întâlnit deja cu ele şi ai investit multe ore în sesiunile de joc. Această şansă despre care tot vorbim de la începutul acestui articol provine dintr-un sistem creat exclusiv de către echipele de dezvoltare care se ocupă de crearea şi lansarea sloturilor pe piaţa de gambling din mediul internaţional.

Sistemul implementat în jocurile de şansă este cel RNG, adică Random Generated Number sau un număr generat în mod aleator pentru a oferi un rezultat 100% aleator de fiecare dată când este pornit. Jocurile din cazinourile online şi offline care au aceste sistem RNG implementat sunt: Sloturile, jocurile de Craps, Baccarat, Ruletă, dar şi cele de loterie.

Fiecare categorie de jocuri dintre cele menţionate în lista de mai sus are sute de variante de joc, dar indiferent de varianta pe care o vei juca, şansele de câştig vor rămâne mereu neschimbate. Aşadar, înainte să începi orice sesiune de joc sau să stabileşti o anumită sumă de bani ce va fi investită, trebuie să te informezi foarte bine.

Avantaje

Acum că am înţeles foarte bine ce înseamnă un joc de şansă şi care este diferenţa dintre un joc de şansă şi un joc normal, este timpul să trecem prin avantajele acestor jocuri pentru a stabili dacă merită sau nu să te joci.

  1. Jocul nu îţi va fi influenţat de niciun factor

Principalul avantaj al jocurilor de şansă este că nu pot fi influenţate de tine, dar nici de către alţi factori din exterior. Jocul de Blackjack nu se afla pe lista jocurilor de şansă deoarece strategiile influenţează foarte mult cursul jocului, dar şi pentru că alţi jucători pot interveni la masa unde te joci tu. În cazul jocurilor de şansă, intervenţia din exterior este imposibilă, iar tu vei avea parte de un joc liniar pe tot parcursul sesiunii.

  1. Oferta de jocuri este mai mare

Jocurile de Poker nu se încadrează la jocuri de şansă şi putem observa cu uşurinţă că tipurile de jocuri de Poker nu sunt foarte numeroase, dar dacă începi să te joci la jocuri de şansă, vei avea de ales din sute de exemplare şi variaţii. De exemplu, sloturile pot fi de zeci de mii de feluri. Există câte un slot cu tematici din toate domeniile posibile.

Sloturi cu fructe, cu bani, cu vikingi, istorice, fantastice, sloturi cu desene animate. Indiferent la ce te gândeşti, există un slot care respectă orice tematică. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul jocurilor de Ruletă, Craps, Baccarat.

  1. Jocurile de şansă sunt relaxante

Mai adevărat nici că se putea. Cele mai relaxante jocuri din cazino sunt jocurile de şansă deoarece strategiile sunt inexistente pentru această categorie de jocuri şi implicit eforturile nu sunt necesare. În cazul unui joc de Poker, dacă nu eşti concentrat, vei ajunge să pierzi bani, dar dacă te joci la sloturi, poţi fi chiar şi jumătate adormit şi tot vei avea şansa să câştigi un jackpot

Concluzie

Aceste sunt jocurile de şansă din cazino şi câteva dintre motivele care ar trebui să justifice sesiunile de joc. Dacă vrei să ai parte de un joc echilibrat, neîntrerupt şi care îţi oferă mereu aceeaşi şansă de câştig, fără să fie nevoie să te extenuezi psihic, jocurile de şansă sunt ceea ce cauţi.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici