(P) Top trenduri de rochii de mireasă din care să alegi în 2022

Indiferent dacă vorbim de minimalist sau maximalist sau intermediar, tendinţele de rochii de mireasă din aceast an sunt fantastice. Detaliile interesante şi inspirate – cum ar fi volanele romantice, mânecile bufante şi un amestec exuberant de ornamente şi texturi opulente - abundă.

Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului (P) Top trenduri de rochii de mireasă din care să alegi în 2022

(P) Top trenduri de rochii de mireasă din care să alegi în 2022

Atunci când planifici o nuntă, sunt multe la care să te gândeşti, dar este corect să spunem că nimic nu va primi atât de multă atenţie ca rochia de mireasă.

În timp ce ultimii doi ani au întârziat multe nunţi şi au forţat cuplurile să-şi schimbe planurile în ultimul moment, până acum 2022 pare să meargă bine, ceea ce înseamnă că poţi merge mai departe cu achiziţionarea ţinutelor de vis şi să ai încredere că le vei arăta cu adevărat.

În materie de rochii de mireasa, 2022 va fi un an de schimbări puternice şi îndrăzneţe. Probabil se va pune accent pe modelele durabile şi ecologice. Chiar mai mult, vom observa o schimbare continuă către piese îndrăzneţe de tip „statement”, atât pentru rochii, cât şi pentru accesorii. Ne aşteptăm să vedem o modă de rochii de mireasă extravagante.

Iată cele mai interesante stiluri de rochii de mireasă de încercat în acest an.

Rochii de mireasă de basm

Designerii au interpretat basmele şi tradiţiile magice şi le-au transpus în cele mai elaborate rochii de mireasă pentru a realiza nunţi de vis. Poţi evoca filmul din anii '80 „Vrăjotorul din Oz” cu mâneci bufante exagerate, volane maiestuoase şi strălucire fermecată. Poţi reimagina mitologia greacă cu voaluri romantice, corseterie şi dantelă complicată. Sau poţi purta culori extravagante, mărgele şi broderii, aducând aminte de marele moment al Reginei Elsa din „ Frozen ”.

Rochii de mireasă „Bridgerton”

Desigur, mânecile rafinate, decolteurile pătrate şi corsetele lui Daphne se regăsesc puternic în cele mai recente colecţii de rochii de mireasă.

Modelele de epocă au în prezent o revenire majoră, aşa că nu este surprinzător faptul că multe mărci au îmbrăţişat mânecile bufante în acest sezon.

Asimetrie

Decupajele şi asimetria oferă alternative de estetică atrăgătoare şi reflectă cea mai tare tendinţă de modă care va apărea de la lansarea vaccinului.

Voaluri statement

Voalurile dramatice şi bentiţele împodobite cu imaginaţie revin şi ele. Există o creştere a cererilor de voaluri pentru sezonul viitor.

Flori colorate

Florile sunt, desigur, o temă de modă pentru nuntă dintotdeauna, dar în acest sezon, designerii au dus motivul naturii la următorul nivel cu un joc de culori festiv: broderie îndrăzneaţă şi vibrantă.

Pene dramatice

Odată cu revenirea nunţilor la scară largă care se apropie în curând, designerii oferă mireselor oportunitatea de a amplifica rochia de mireasă. Detalii dramatice cu pene au fost văzute în mai multe colecţii de designer.

Decolteuri în V adânci

Decolteurile adânci în V sunt o tendinţă uriaşă în acest sezon, apărând în aproape fiecare colecţie de rochii de mireasă care a debutat deja.

Fante până la coapsă

După doi ani de stat în casă, miresele vor căuta să iasă afară şi să arate puţină piele când este timpul să spună „Da”. Şi, în acest sens, mulţi designeri au optat să încorporeze fante până la coapsă în design-ul lor.

Rochii mini

După cum era de aşteptat, rochiile mini au fost în prim-plan în acest sezon. O tendinţă despre care credem că este aici pentru a rămâne în sezoanele de nunţi care urmează.

O rochie de mireasă mini reuşeşte să se simtă contemporană, dar are o senzaţie retro jucăuşă în toate în acelaşi timp. De la tul romantic până la croi, decolteuri din mătase până la detaliu buclé - alegerea îţi aparţine în acest sezon.

Costum

Costumul de mireasă a căpătat proeminenţă pentru prima dată când Bianca Jagger a purtat acel costum YSL în anii '70, iar în ultimii ani a câştigat din nou amploare. Pentru cei care caută o atmosferă clasică cool, nonşală pentru ziua lor cea mare, vestea bună este că articolul personalizat este aici pentru a rămâne. Dacă preferi să nu porţi un costum pentru ziua nunţii în sine, el poate să fie grozav pentru petrecerea de după.

Minimalist

Influenţa anilor '90 pare să nu se ducă absolut nicăieri în acest an, deoarece minimalismul, decolteurile pătrate şi siluetele slip-esque continuă să domine ţinuta de mireasă. O opţiune perfectă pentru cele care iubesc un look minimalist. Frumuseţea acestui stil este că aspectul său nu se va demoda niciodată în fotografiile de nuntă.

Volane

Pentru nunţile din 2022, designerii au oferit o multitudine de moduri de a purta volane în ziua cea mare, de la straturi copioase de tul spumant, volanat pe decolteuri şi tiv, până la niveluri de mătase sculpturale în cascadă. Plin de mişcare şi total visător, acest look ultra-romantic şi-a făcut loc în colecţiile a numeroşi designeri.

Petrecerea

Dacă eşti în căutarea unui look mai puţin formal de purtat la o ceremonie civilă sau o opţiune mai puţin tradiţională, pentru recepţie sau pentru petrecerea de după, ia în considerare o ţinută de tip rochii de seară sau rochii de petrecere sau costume elegante şi împodobite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici