(P) Windows 11 este disponibil şi obţineţi cheia Windows 10 autentică la 7.35€ pentru a o actualiza gratuit

5780 afișări
Imaginea articolului (P) Windows 11 este disponibil şi obţineţi cheia Windows 10 autentică la 7.35€ pentru a o actualiza gratuit

(P) Windows 11 este disponibil şi obţineţi cheia Windows 10 autentică la 7.35€ pentru a o actualiza gratuit

Microsoft a lansat acum Windows 11 ca upgrade gratuit pentru persoanele care rulează Windows 10. Microsoft va notifica utilizatorii când sunt disponibile actualizări Windows. De asemenea, puteţi face clic pe „Start”> „Setări”> „Actualizare şi securitate”> „Actualizare Windows” în colţul din stânga jos al desktopului pentru a verifica manual dacă fişierul de actualizare este gata. Microsoft va stabili prioritatea actualizării la Windows 11 pe baza unor factori precum specificaţiile hardware ale computerului, valori de fiabilitate şi vârsta dispozitivului.

Dacă specificaţiile hardware ale computerului dvs. nu îndeplinesc cerinţele minime ale Windows 11 sau doriţi să experimentaţi Windows 11 imediat, iată o bună şansă să îl obţineţi ieftin chiar acum.

Preţul celei mai recente chei Windows 11 de pe GoDeal24.com este de numai 18,99 EUR. De asemenea, puteţi alege să obţineţi mai întâi un Windows 10 mai ieftin pentru 7.35EUR pe GoDeal24.com şi să aşteptaţi notificarea gratuită de upgrade.

 

Oferte speciale:

Reducere de 45% la sistemele Windows folosind codul-cupon: BS45


Mai multe reduceri cu 60% discount, folosind codul-cupon: BS60

Sunt şi alte soluţii software pe care shop-ul online le scoate în faţă:


Procesul de cumpărare este simplu şi rapid, fiind disponibile metode de plată multiple, iar livrarea va fi gratuită. Promoţiile şi reducerile speciale prezentate mai sus sunt limitate ca timp şi valabile până la epuizarea stocurilor – vă puteţi actualiza software-ul computerelor chiar acum, aveţi în vedere promoţiile prezentate mai sus.

Dacă întâmpinaţi orice probleme sau dacă aveţi doar câteva întrebări de pus pentru a vă orienta către produsul necesar, echipa de servicii pentru clienţi este acolo pentru a vă ajuta prompt. Pentru orice tip de contact, trimiteţi un e-mail la următoarea adresă: service@godeal24.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici