235 de gropi-capcană îi pândesc pe şoferi în bulevardele lui Videanu

Brigada de Poliţie Rutieră (BPR) întocmeşte periodic liste cu gropile, denivelările, surpările şi fisurile de pe străzile Capitalei, iar datele respective sunt comunicate administratorului drumurilor, care are datoria să repare cât mai repede carosabilul.

1 afișare
Imaginea articolului 235 de gropi-capcană îi pândesc pe şoferi în bulevardele lui Videanu

235 de gropi-capcană îi pândesc pe şoferi în bulevardele lui Videanu

Pe durata verii, agenţii de poliţie aflaţi în trafic au constatat apariţia unui mare număr de gropi pe reţeaua principală de drumuri a Bucureştiului, iar la mijlocul lunii august BPR a întocmit o listă cu 235 de deficienţe semnificative ale carosabilului, pe care a înaintat-o Administraţiei Străzilor şi Primăriei Capitalei. Au fost luate în calcul numai gropile de pe străzile mari, pe care circulă mijloace de transport în comun. Practic, este vorba despre deficienţe ale carosabilului care sporesc semnificativ pericolul de producere a accidentelor şi care influenţează negativ fluenţa traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici