A dat 400.000€ ca să ajungă şef de vamă. Ce profit a scos?

Operaţiunile anticorupţie desfăşurate ieri la vămile din vest scot la iveală sumele colosale care se strângeau din şpăgile plătite de traficanţi. Numai într-o tură sumele strânse de vameşi şi poliţiştii de frontieră erau între 5.000 şi 25.000 euro.

1 afișare
Imaginea articolului A dat 400.000€ ca să ajungă şef de vamă. Ce profit a scos?

A dat 400.000€ ca să ajungă şef de vamă. Ce profit a scos?

140 de vameşi şi poliţişti de frontieră de la Stamora Moraviţa, Cruceni, Severin, Deta şi Naidas, suspectaţi de luare de mită şi favorizarea traficului ilegal de ţigări la frontiera cu Serbia, au fost reţinuţi şi conduşi la DNA Bucureşti pentru audieri.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici