ACE la CNSAS

Incertitudinea de la nivelul conducerii CNSAS s-a incheiat, ieri, dupa ce Ladislau Csendes a fost ales in fruntea institutiei pentru sase luni, iar Virgil Tarau a devenit vicepresedinte. Csendes a fost propus de UDMR in Consiliu si a castigat alegerile cu sase voturi pentru, patru impotriva si o abtinere, in detrimentul singurului contracandidat - Laurentiu Tanase, reprezentantul PSD. Fostul presedinte al institutiei Claudiu Secasiu nu a mai dorit sa candideze pentru un nou mandat, iar Constantin Buchet ramane in continuare secretarul Colegiului, alegerea sa nefiind pusa in discutie in sedinta de ieri. Ladislau Csendes este membru al Colegiului CNSAS de peste sase ani de zile, iar printre performantele sale se numara albirea lui Corneliu Vadim Tudor in raporturile sale cu Securitatea.

1 afișare
Imaginea articolului ACE la CNSAS

ACE la CNSAS

http://www.ziua.net/display.php?data=2007-07-04&id=223349

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici