Adelina Elisei, ofertata de alte televiziuni

In momentul de fata exista si alte televiziuni care o vor pe Adelina Elisei la pupitrul stirilor sportive, dar si citeva reviste glossy care o vor pe coperta.

1 afișare
Imaginea articolului Adelina Elisei, ofertata de alte televiziuni

Adelina Elisei, ofertata de alte televiziuni

Nu vrea sa pozeze niciodata goala si spune ca experienta de la stiri este foarte importanta pentru ea. Regreta perioada cind mai mergea pe teren si si-ar dori s-o mai faca din cind in cind. Parintii ei sustin ca de mica isi dorea sa faca televiziune, iar acum i s-a indeplinit dorinta. Au sprijinit-o in tot ce a facut, iar despre relatia cu fotbalistul au aflat din presa, dar au incredere in ea. Nu stim cit va rezista Adelina fara sa-l vada pe Chivu, insa, la cit e de indragostita, e clar ca nu prea mult. La fel se intimpla si cu el si sintem curiosi sa aflam la cit se ridica nota de plata a telefoanelor celor doi. Parintii inca nu s-au cunoscut, dar, la cum evolueaza lucrurile, nu ar fi exclus sa jucam chiar la o nunta. Sora lui Chivu, Diana, a intilnit-o pe Adelina si o place foarte tare si chiar si-ar dori o oficializare a povestii de dragoste. In clipa in care va merge in Italia, la iubitul ei, Adelina va fi rasfatata si, in mod sigur, nu ii va ramine datoare. Din dragoste pentru iubitul ei, vedeta a inceput sa invete mai multe lucruri despre fotbal si acum este experta in acest sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici