Adevărul se înrolează pentru salvarea planetei

Avem darul înnăscut de a recunoaşte imediat frumosul. Un peisaj care place unui om place oricărui alt om. Toţi tânjim după verdeaţă, vrem apă limpede şi rece, cer senin, pomi înfloriţi şi plaje imense, cu nisip fin şi palmieri. Astfel de imagini mirifice au darul de a ne face fericiţi şi în faţa perfecţiunii naturii vibrăm împreună, ca sufletele-pereche.

1 afișare
Imaginea articolului Adevărul se înrolează pentru salvarea planetei

Adevărul se înrolează pentru salvarea planetei

Există o teorie clasică a motivelor încălzirii globale, dar şi nenumărate alte ipoteze, mai mult sau mai puţin verificabile. Con­venţional, încălzirea glo­bală este provocată de creşterea concentraţiei de bioxid de carbon şi de metan din atmosferă. Din cauza acestor gaze, care au capacitatea de a acumula căldură, o bună parte din energia radiată de solul încins de razele Soarelui nu mai părăseşte atmosfera şi se întoarce tot spre pământ. Această căldură se adaugă energiei termice trimise de Soare, iar planeta se încălzeşte suplimentar, ca şi când ar fi înconjurată de o seră. Această teorie îi consideră pe oameni vinovaţi de schimbarea climei, pentru că ei sunt cei care produc un surplus de gaze de seră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici