Adrian Enache este sigur ca, anul viitor, va cistiga

Actuala editie a Eurovisionului a debutat, simbata seara, fara scandalul de rigoare. Au existat, pina acum, anumite nemultumiri in presa legate de faptul ca Marius Moga ar fi plagiat una dintre piesele care au intrat in concurs, iar alti compozitori au fost retrasi sau au facut-o ei, de buna voie. Cu jumatate de ora inainte de ince-perea concursului, pe la 19.30, se simteau emotiile pe holurile Televiziunii. Unii dintre artisti repetau, altii isi faceau retusuri la machiaj, isi urau succes, iar membrii juriului se pregateau sa-si inceapa lucrul.

1 afișare
Alexandru Sassu, presedintele Televizi-unii, a stat toata seara alaturi de echipa de organizatori. Dinu Maxer a venit singur, fara Deea, el cintind alaturi de Simona Nae. A purtat un costum traditional de calusar si s-a straduit sa fie in centrul atentiei. Adrian Enache a avut si el o piesa in concurs, dar nu a trecut selectia, in schimb, Iuliana Marciuc, care se ocupa de organizarea Euroviosionului, l-a sustinut toata seara, avind grija si de tinuta lui, aranjindu-i, de citeva ori, gulerul camasii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici