Adrian Severin - fals în declaraţia de avere

Europarlamentarul român Adrian Severin nu numai că este pe marginea carierei sale politice la nivel internaţional, dar se află şi într-o situaţie destul de gravă în ceea ce priveşte declararea veniturilor sale la multele firme private în care acţionează pe diverse poziţii.

2 afișări
Imaginea articolului Adrian Severin - fals în declaraţia de avere

Adrian Severin - fals în declaraţia de avere

Mai grav este faptul că eurodeputatul român declară, după cum doreşte, un lucru la Parlamentul European, instituţie pe al cărui site web am găsit declaraţia sa de interese, şi cu totul altceva în declaraţia sa de avere depusă în aceeaşi calitate, dar la Autoritatea Electorală Permanentă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici