Afacerea Palas a primarului PSD Gheorghe Nichita - declarată ilegală de justiţie

Magistraţii de la Curtea de Apel Oradea au luat o decizie care-i dă coşmaruri serioase primarului PSD din Iaşi, Gheorghe Nichita, precum şi consilierilor locali care au avizat afacerea Palas pusă la cale de edilul ieşean.

3 afișări
Imaginea articolului Afacerea Palas a primarului PSD Gheorghe Nichita - declarată ilegală de justiţie

Afacerea Palas a primarului PSD Gheorghe Nichita - declarată ilegală de justiţie

Conform deciziei pronunţate de Curtea de Apel Oradea, Hotărårile Consiliului Local Iaşi, prin care municipalitatea a trecut în domeniul privat cele 12 ha de teren pentru asocierea cu Iulius Grup, au fost declarate ilegale. Decizia este definitivă şi irevocabilă, iar implicaţiile asupra proiectului Palas sunt deocamdată neclare.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici