Afaceriştii, loviţi de austeritate prin ricoşeu

Guvernul s-a angajat în negocierile cu FMI să reducă drastic cheltuielile, astfel încât deficitul bugetar să nu treacă de 6,8% din PIB la finele anului, printre măsuri figurând scăderea cu 25% a salariilor în sectorul public şi cu 15% a pensiilor.

3 afișări
Imaginea articolului Afaceriştii, loviţi de austeritate prin ricoşeu

Afaceriştii, loviţi de austeritate prin ricoşeu

Pe de altă parte, oamenii de afaceri atrag atenţia autorităţilor asupra faptului că aceste măsuri de austeritate vor lovi grav în economia României, dar şi în mediul privat.Vicepreşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Florea Pârvu susţine că aceste măsuri de austeritate nu vor avea un efect foarte mare în ceea ce priveşte reducerea cheltuielilor bugetare, dar vor avea efecte dezastruoase asupra mediului de afaceri şi asupra populaţiei.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici