Alina Plugaru îl iubeşte pe Stolojan

Îndrăgostită de imaginea de om dur şi cu zâmbetul de gheaţă afişat de Theodor Stolojan, actriţa porno Alina Plugaru a hotărât să se înscrie în PLD. În acest fel, ea doreşte să-l ajute pe Stolo în campania pentru alegerile europarlamentare.

1 afișare
Imaginea articolului Alina Plugaru îl iubeşte pe Stolojan

Alina Plugaru îl iubeşte pe Stolojan

Organizaţia de Tineret a PLD sector 1 o va ajuta pe divă să păşească în lumea deocheată a politicii autohtone. Răzvan Pârvulescu, vicepreşedintele acestei organizaţii, s-a arătat încântat să o aibă colegă de partid pe actriţă. “O aşteptăm, miercuri, să vină să se înscrie în partid. Noi nu discriminăm pe nimeni. Cu atât mai mult cu cât Alina ne va aduce un plus de publicitate. Iar în campania electorală este foarte bine venită”, ne-a declarat Răzvan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici