"Am fost martor la asasinatul politic de la Europa Libera"

In exclusivitate pentru "Romania Libera", Radu Dochioiu, alias Rudy Rusch, a fost de acord sa dezvaluie opiniei publice unele dintre operatiunile strict secrete ale Securitatii romane organizate in Occident de catre departamentul CIE (Centrul de Informatii Externe) condus de generalul Nicolae Plesita, la inceputul anilor ’80, cu scopul lichidarii disidentilor regimului Ceausescu si mai ales a "naparcilor" de la postul de radio Europa Libera.

1 afișare
Imaginea articolului "Am fost martor la asasinatul politic de la Europa Libera"

"Am fost martor la asasinatul politic de la Europa Libera"

Este vorba de tentativa de asasinare a cunoscutilor disidenti Emil Georgescu si Victor Frunza la inceputul anului 1981. Dar si despre cea mai mare cantitate de blanuri de lux traficata vreodata de agentii Securitatii: blanuri de ghepard, tigru si hermelina ce valorau pe piata neagra cateva sute de milioane de marci germane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici