"Am resimţit absenţa fanilor! Mă aşteptam să fie mai mulţi stelişti în tribune!"

Tehnicianul Stelei, Dorinel Munteanu, deplânge lipsa fanilor din tribunele stadionului "Ion Oblemenco". Antrenorul şi-ar fi dorit să aibă aportul susţinătorilor în partida din Bănie şi crede că lipsa suporterilor s-a resimţit în jocul echipei.

1 afișare
Imaginea articolului "Am resimţit absenţa fanilor! Mă aşteptam să fie mai mulţi stelişti în tribune!"

"Am resimţit absenţa fanilor! Mă aşteptam să fie mai mulţi stelişti în tribune!"

"Mă aşteptam să fie mai mulţi stelişti în tribune. Din cele patru echipe pe care le-am întâlnit până acum, Timişoara ne-a pus cele mai mari probleme", a spus Dorinel.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici