Anca Pandrea: Stela Popescu trăgea de Iura al meu

Imaginile publicate de „Naţional”, în care marii actori Iurie Darie şi Anca Pandrea apăreau în ipostaze fierbinţi, au împărţit lumea artistică în două tabere. Pe de o parte se află cei care afirmă că gestul celor doi este unul curajos şi chiar de apreciat, iar de partea cealaltă se află cei care blamează pictorialul.

6 afișări
Imaginea articolului Anca Pandrea: Stela Popescu trăgea de Iura al meu

Anca Pandrea: Stela Popescu trăgea de Iura al meu

Din cea de a doua tabără face parte şi îndrăgita actriţă Stela Popescu. Aceasta s-a declarat şocată la vederea celor doi, în timp ce mimau o partidă de amor. "Sunt tristă pentru că Iurie Darie a făcut o chestie inutilă şi oribilă. Sunt sigură că Anca, care e mai tânără, a iniţiat prostia asta", a afirmat, plină de consternare, Stela Popescu.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici