Andrei, ai uitat-o pe Elena?

Dupa ce a amplificat razboiul politic dintre 'tati' si Viorel Hrebenciuc, Elena Basescu are motive de suparare. Paparazzii revistei 'Umbra' l-au surprins pe iubitul ei, Andrei Hrebenciuc, in compania unei frumoase si tinere domnisoare model.

1 afișare
Imaginea articolului Andrei, ai uitat-o pe Elena?

Andrei, ai uitat-o pe Elena?

Andrei Hrebenciuc s-a plimbat duminica trecuta, pret de o ora, alaturi de frumoasa Alina Rogoz, o tanara despre care se spune ca a mai avut o relatie cu fiul PSD-istului.
Ei s-au intalnit in parcul Cismigiu si s-au comportat foarte tandru, ca doi oameni care se cunosc foarte bine. S-au plimbat, au discutat si la un moment dat s-au asezat pe o banca, unde tanarul a luat-o pe Alina de mana. Nici urma de Elena Basescu prin peisaj, in ciuda faptului ca relatia celor doi a fost deja legitimata prin declaratiile lui Viorel Hrebenciuc.Alina Rogoz are 19 ani si si-a inceput cariera de manechin acum trei ani la Agentia 'Best Models'. Ea a prezentat pentru mai multi designeri romani, printre care Wilhelmina Arz si TinaR, si a lucrat cateva luni la Milano, unde a pozat pentru un catalog si a avut cateva pictoriale in reviste de moda. De un an, Alina a trebuit sa renunte la cariera de manechin pentru a-si da Bacalaureatul si pentru a se pregati de facultate.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici