Aurul a fost păstrat din laşitate!

Aflat, ieri, într-o vizită la Roşia Montană, Traian Băsescu i-a atacat voalat pe miniştrii UDMR ai Cabinetului Boc, cu precădere pe cel al Mediului, Laszlo Borbely, acuzându-i că au tergiversat acordarea avizului de mediu necesar începerii exploatărilor miniere din zonă.

7 afișări
Imaginea articolului Aurul a fost păstrat din laşitate!

Aurul a fost păstrat din laşitate!

"Cât credeţi că mai poate permite populaţia României şi economia să piardă din cauza laşităţii oamenilor politici? Până la urmă, omul politic este dator să ia decizia corectă. Este datoria ONG-urilor să vegheze, să fie câinele de pază şi e foarte bine că sunt. Atât timp cât rămân raţionale, nu spune nimeni nimic, dar, pe de altă parte, e revoltător să vezi că oameni politici care ar trebui să ia decizii le amână până când e prea târziu, cum ni s-a întâmplat cu certificatele de emisii de dioxid de carbon.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici