Austriecii şi-au pus omul lor la şefia BCR

BCR, cea mai mare instituţie bancară de pe piaţa românească, va avea un nou director executiv, după ce Nicolae Dănilă, CEO al băncii din anul 2000, a decis să renunţe la această funcţie, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. Dănilă nu a precizat care sunt motivele acestei decizii.

1 afișare
Imaginea articolului Austriecii şi-au pus omul lor la şefia BCR

Austriecii şi-au pus omul lor la şefia BCR

Director executiv interimar va fi de la începutul lunii decembrie şi până la finele procesului de integrare a BCR în banca-mamă, când se va alege un nou CEO, Manfred Wimmer, actual vicepreşedinte şi membru al Comitetului Executiv al băncii, responsabil cu integrarea în cadrul Erste Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici