Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu, mogulul de garsonieră

Domnul Dan. Aşa-i spun angajaţii, cu o slugărnicie asumată. El se alintă altfel: micul mogul. N-a avut niciodată mai mult de 60 de kilograme, dar încălţările din piele de şarpe îţi transmit că vrea să-l iei în serios. Bentley-ul gri şobolan, asortat la pantofi, pare un protector solid al acestui tip firav şi care vorbeşte cu o voce aşa de scăzută de parcă n-ar fi mâncat nimic toată ziua.

19 afișări
Imaginea articolului Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu, mogulul de garsonieră

Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu, mogulul de garsonieră

Domnul Dan are iaht de 2,4 milioane de euro, are Rolls de 600.000, Bentleyuri şi Roveruri, terenuri, case, dependinţe, elicoptere, avioane, poate şi-un aeroport. Averea e aura sa, cercul de lumină care te orbeşte şi care-l ajută să leviteze 50 cm deasupra solului. Domnul Dan are. La 30 de milioane de euro îl cotează tabloidele, ba chiar şi-un ziar serios ca "România liberă". N-are atât, dar toată lumea se întreabă cum a putut izvorî purcoiul acesta de bani dintr-o garsonieră în care încăpeau o masă şi trei reflectoare. Toate interviurile date de micul mogul sunt forme de exhibiţionism financiar.


Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici