Bacsis legal pentru baietii destepti de la Finante

Meseria de consultant fiscal va deveni din 2008 extrem de banoasa. Ministerul Finantelor a hotarit sa aduca jumatate de milion de firme din Romania la mina a 1.500 de consultanti fiscali. Multi dintre acestia sint chiar oficiali din minister.

1 afișare
Imaginea articolului Bacsis legal pentru baietii destepti de la Finante

Bacsis legal pentru baietii destepti de la Finante

Seful Fiscului, Daniel Chitoiu, si cel al Garzii Financiare, Adrian Cucu, si-au asigurat viitorul financiar facindu-se consultanti fiscali. Ei si alti inalti functionari din Ministerul Finantelor vor cistiga extrem de bine de pe urma modificarii uneia dintre cele mai importante legi ale Romaniei - Codul de procedura fiscala - in sensul oferirii de carne de lucru pentru consultantul fiscal. Daniel Chitoiu este chiar demnitarul care a conceput aceste modi-ficari din Codul de procedura fiscala. „Declaratiile fiscale anuale ale contribuabililor persoane juridice vor fi certificate de catre un consultant fiscal in conditiile legii cu exceptia celor pentru care este obligatorie auditarea“, prevede noua forma a Codului de procedura fiscala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici