Balada Mihaelei Rădulescu

Recunoscuta capacitate lirică a moldovenilor dă roade - chiar şi în vreme de criză. O baladă inspirată de moldoveanca trecută la iudaism, Mihaela Ţiganu (Rădulescu), a intrat în circulaţie în undergorundul net-ului unde deja face furori, fiind retransmisă cu viteză exponenţială de amatorii de delicii lirice racordaţi la actualitatea propusă de frontpage-urile ziarelor din ultimele săptămâni, unde scandalul Mihaela-Elan ţine topul de o bună bucată de vreme.

1 afișare
Imaginea articolului Balada Mihaelei Rădulescu

Balada Mihaelei Rădulescu

Autorul este deocamdată necunoscut şi nici nu pare dornic de celebritate - ceea ce se poate spune cu certitudine este că pare să fie - după topică şi frazare, moldovean de origine, ca şi Mihaela. Calităţi ale Baladei - cum ar fi ascuţimea detaliului şi consemnarea alertă a principalelor elemente ale dramoletei Elan-Mihaela, cuplate cu un simţ al umorului remarcabil ne-au determinat să publicăm poezeaua dedicată "divei", spre deliciul cititorilor noştri.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici